El dur comunicat de la UE Sants contra la Federació Catalana de Futbol

La informació ha estat extreta de Betevé


El Sants demana que els mèrits esportius prevalguin davant els interessos econòmics, que aquesta vegada han portat els verd-i-blancs a jugar a Primera Catalana

Albert Setó | dimarts, 23 d'agost del 2022, a les 11.08

La Junta Directiva de Unió Esportiva de Sants ha emès un comunicat de protesta per com s'ha resolt l'afer de la plaça vacant de Segona Federació, ja que el Sants haurà de jugar aquesta temporada a la Primera Divisió Catalana.

Girs de guió sobtats

El Sants va acabar la temporada passada fora del descens directe, però la pèrdua de categoria del Cerdanyola, que va baixar a Tercera, implicava el descens compensat dels santencs. A partir d'aquí es va obrir un període de dubtes quan l'Extremadura va deixar vacant la seva plaça a Segona Federació. En teoria, el lloc havia de ser per al Sarda per mèrits esportius i el Sants es mantindria a Tercera. Però no, al final la Federació Espanyola ha venut la plaça de l'Extremadura i l'Estepona ha estat el que l'ha comprada. Conclusió: el Cerdanyola jugarà a Tercera i el Sants, a 1a Catalana.

Una plantilla per jugar a Tercera Federació

El Sants havia confeccionat una plantilla per jugar a Tercera amb clàusules que deien que si finalment no podien jugar en aquesta categoria, els jugadors podrien marxar. La directiva ha donat llibertat a l'equip tècnic i als jugadors a rescindir el contracte.

Pèrdua de confiança en la Federació Catalana

El comunicat acaba amb una acusació a la Federació Catalana de Futbol. El Sants mostra la decepció i pèrdua de confiança en l'actual Federació Catalana. Demana que la presència a la RFEF sigui l'adequada al nombre de llicències i que tinguin més presència als òrgans decisoris, no només una vicepresidència, que, vist els fets, diu el comunicat, és decorativa i no està present en les decisions importants de la Federació Espanyola.

La Junta de la UE de Sants vol que el comunicat emès serveixi per fer canvis profunds a la Federació Catalana.

Comentaris

Entrades populars