Terrassa FC i Sants reediten semifinal al Torneig d'Històrics

La informació ha estat extreta de terrassafc.com

La vida és capriciosa, i el futbol, sovint resum de la vida, també. Terrassa FC (de Segona RFEF) i UE Sants (de Primera Catalana, dues categories menys) es creuaran per segona temporada consecutiva a les semifinals del Torneig d'Històrics, al Guinardó.

Terrassa FC Dijous, 04 Agost 2022

En la passada edició, els santsencs (aleshores a Tercera RFEF) van sorprendre els vermells per penals, després d'un 1-1 al matx. Després, els barcelonins caurien en la final.

El balanç històric afavoreix el Terrassa FC contra un dels rivals més assidus de la història del club. De 143 partits, els egarencs n'han guanyat 62, n'han empatat 31 i han cedit en 50 ocasions. En gols, l'avantatge del Terrassa FC és de 20 gols: 278 a 258.

Els de Jordi López han arribat a la semifinal del torneig després d'imposar-se en el triangular contra Montañesa (0-0) i Vilafranca (1-0, gol de Jiménez), mentre que el Sants es va classificar empatant contra Júpiter i Badalona. Tot i trobar-nos a l'inici de la temporada, el Terrassa FC ha de saber imposar el fet de trobar-se dues categories per sobre del rival.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

Foto: Álex Gallardo

Comentaris

Entrades populars