U.E. Sants - U.E. Castelldefels

U.E. Sants - U.E. Castelldefels
El partit
U.E. Sants, 3 - U.E. Castelldefels, 0

Tercera RFEF Grup V (Jornada 2 - Temporada 2022/2023)
Data: 18/09/2022 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Pol Fonts Alabau. Vicente Morales Donate i Lluis Quero Batalla.
Les dades

U.E. Sants: Llasera; Lucea (Sergio Paz), Cura, Iván Tébar, Álex Ruíz, Granero (Ubón); Pau Caresia, Sergi Cadena; Iván García, Pol Cuatrecases (Gabaldón) i Hicham (Franco).
Suplents: Iker Bayo, Fedele i Àlex Pauner.

Canvis:
Entra Gabaldón per Pol Cuatrecases (min. 31).
Entra Ubón per Granero (min. 58).
Entra Sergio Paz per Lucea (min. 74).
Entra Franco per Hicham (min. 79).
Sancions:
TG: Pau Caresia (min. 50), Granero (min. 57), Lucea (min. 65), Ubón (min. 81), Iván García (min. 86).


U.E. Castelldefels: Antonell; Blasco (Padilla), Alan, Álex Alba, Dani Sánchez (Soriano); Manu González, Rubén (Kevin Díaz), Pedrol (Álex Segura); Eslava, Fran Orellana (Salamanca) i Carlos Cano.
Suplents: Juanito i David Moreno.

Canvis:
Entra Soriano per Dani Sánchez (min. 45).
Entra Kevin Díaz per Rubén (min. 45).
Entra Padilla per Blasco (min. 60).
Entra Salamanca per Fran Orellana (min. 60).
Entra Álex Segura per Pedrol (min. 80).
Sancions:
TG: Alan (min. 12), Salamanca (min. 65).


Gols:
1-0 Hicham (min. 5).
2-0 Cura (min. 9).
3-0 Ubón (min. 89).


Crònica:

He tornat a veure jugar en viu al Sants després de dos anys i mig, massa temps. El partit ha estat efectiu, feliç pels santsencs però avorrit per veure'l des de la banda.

El podem dividir en quatre parts. La primera ha estat els primers deu minuts, on el Castelldefels ha fet un parell de xuts sense perill i el Sants ha marcat en els seus dos xuts. Hachim, els cinc minuts, a la sortida d'una sacada de banda i Cura, els nou minuts, acompanyant una pilota perduda per l'àrea després d'una falta. Tots dos amb el cap. Llavors a vingut una segona part fins a la mitja part, on el Castelldefels tenia la pilota i feia xuts amb poc perill i el Sants només s'ha apropat un parell de vegades que han donat un bon ensurt a Uri Antonell que tornava com a porter dels de Castelldefels. La segona part ha començat amb mes ganes per part del Castelldefels però la mateixa mala punteria. Això ha durat quinze o vint minuts i els de Castelldefels han començat a perdre els nervis al veure que no obtenien resultats positius. Els nervis han portat múltiples errades que el santsencs aprofitaven per robar la pilota, i sortir a tota velocitat al contraatac, la majoria de vegades ben portades per Pau Caresia i que xut darrera xut, eren mes perilloses. Ja tocant el final una bona jugada de Caresia acaba amb una centrada que, davant el desconcert de la defensa del Castelldefels, Ubón convertia en el tercer gol, que ha provocat l'alegria dels blanc-i-verds i la pèrdua definitiva dels nervis del grocs, que ha donat lloc a algun petit aldarull.

Poc futbol però un Sants molt molt efectiu, que els situa setens.  

Comentaris

Entrades populars