Un Sants contundent suma la primera victòria contra el Castelldefels

La informació ha estat extreta de Betevé

Un Sants contundent suma la primera victòria contra el Castelldefels


Un Sants contundent suma la primera victòria contra el Castelldefels

Els santsencs sumen els tres primers punts de la temporada

Raúl Muñoz Hernández | diumenge, 18 de setembre del 2022, a les 14.44



El Sants ha sumat la primera victòria de la temporada després de guanyar contra el Castelldefels per 3 a 0. El conjunt santsenc ha aconseguit sumar els tres primers punts després que perdés en el primer enfrontament de la temporada contra la Rapitenca per 4 a 2. L'estrena al camp de l'Energia ha estat d'allò més positiva per al conjunt que entrena Borja López.

El Sants surt en tromba

El Sants ha sortit molt endollat i en només 10 minuts ha deixat el partit molt encarrilat. Al minut 5 Hicham Benamar ha fet el primer gol dels locals, però cinc minuts més tard ha arribat el 2 a 0. David Cura ha marcat de cap després del servei d'una falta. El Sants ha continuat atacant i Hicham ha tingut un parell d'ocasions per ampliar el marcador.

Tres punts importants

El Castelldefels ha buscat a la segona meitat el gol que el posés a dins del partit, però no ho ha aconseguit. De fet, el conjunt santsenc ha fet el 3 a 0 definitiu mitjançant Cristian Ubon ja en el temps de descompte. Els tres punts, importants, permeten l'equip de Borja López respirar i donar un pas en aquesta Tercera RFEF.

Comentaris

Entrades populars