El Sants capgira el marcador però acaba empatant al camp del Badalona

La informació ha estat extreta de Betevé


El Sants capgira el marcador però acaba empatant al camp del Badalona

Marc Gabaldón i Cristian Ubón han capgirat el gol de Marc Anglès, i Wallid ha donat l'empat al Badalona

Roger Matamoros i Aparicio | diumenge, 2 d'octubre del 2022, a les 20.18

El Sants ha empatat a dos gols al camp del Badalona després de capgirar el gol de Marc Anglès amb dues dianes de Gabaldón i Cristian Ubón, a la segona part Wallid ha empatat pels escapulats. Amb aquest punt, els santsencs se situen a la part mitjana de la classificació després de quatre jornades i sumar una victòria, dos empats i una derrota.

El Sants capgira el marcador a la primera part

Els primers minuts del partit en estat de tanteig entre els dos conjunts. Però els cinc minuts de joc el Badalona ja ha fet el primer avís amb un xut de Daniel Peña que s'ha estavellat al travesser, la pilota ha votat davant de la línia de gol i el rebot ha estat aprofitat per Marc Anglès que ha xut fora. En la següent arribada dels escapulats, tres minuts més tard, ha arribat el primer gol del partit. Marc Anglès aquest cop no ha perdonat i amb un xut ras ajustat al pal ha superat Pau Llasera. Els de Borja López han buscat arribar a la porteria de Froi, però ha estat el conjunt de Santi Álvarez, el que ha seguit creant perill. L'empat dels santsencs ha arribat al minut 18 en un llançament de córner amb una mica de fortuna. Cap jugador ha estat capaç ni de rematar bé ni de fer un bon rebuig. Finalment, Marc Gabaldón ha estat l'últim a tocar la pilota que ha acabat dins de la porteria. El Sants ha capgirat al marcador al minut 36 en una bona jugada de Franco que ha deixat la pilota per Cristian Ubón que amb un bon xut ha superat Froi. L'equip de Borja López ha marxat al descans amb el marcador favorable.

El Badalona domina la segona

L'inici del segons temps ha estat molt travat, sense que ni Badalona ni Sants dominin el joc. L'avantatge en el marcador dels de Borja López ha fet que el seu equip s'hagi tancat un mica. Això ha permès al conjunt escapulat arribar amb facilitat a la porteria de Pau Llasera però sense ser gaire perillós. La primer ocasió clara del Badalona ha estat de Zaid, que ha enviat la pilota per sobre del travesser als 20 minuts de la represa. Tres minuts més tard, Suzuki ha pogut fer l'empat, però el seu remat de cap ha marxat desviat. Finalment, l'empat dels escapulats ha arribat després d'una bona jugada de Zaid fins a la línia de fons, la seva centrada ha estat rematada d'esperó per Wallid. Un empat del Badalona que ha arribat a 15 minuts per finalitzar el partit. El que ha quedat de joc, els badalonins han buscat la victòria mentre que els santsencs han aconseguit conservar l'empat.

Comentaris

Entrades populars