El Sants i el Sant Andreu empaten en el primer derbi de la temporada

La informació ha estat extreta de Betevé



El Sants i el Sant Andreu empaten en el primer derbi de la temporada

El porter santsenc, Guillem Castelló, ha aturat un llançament de penal de Sergi Arranz

Roger Matamoros i Aparicio | diumenge, 9 d'octubre del 2022, a les 18.46

El derbi entre el Sants i el Sant Andreu ha acabat amb un punt per a cada equip. Cap dels dos conjunts no ha estat capaç de marcar malgrat que els de Xavi Molist han gaudit d'un penal a la primera part, que Sergi Arranz no ha pogut transformar, gràcies a la bona intervenció de Guillem Castelló.

Domini clar del Sant Andreu a la primera part

El derbi s'ha iniciat amb el domini del Sant Andreu i amb un Sants que ha aguantat les arribades dels de Xavi Molist com ha pogut. Els de Borja López no han pogut arribar amb perill a la porteria de Jaime González. Al minut 25 de joc el porter del Sants, Guillem Castelló, ha fet penal a Josu Rodríguez, en una topada de tots dos jugadors dins l'àrea. Josu no ha pogut seguir al camp i ha estat substituït per Pau Morer. Sergi Arranz ha estat l'encarregat de llançar la pena màxima, però Guillem Castello ha rebutjat el xut del davanter quadribarrat. El conjunt de Molist ha perdut una bona oportunitat per avançar-se en el marcador. De mica en mica, els santsencs s'han espolsat la pressió del Sant Andreu però no han pogut crear cap ocasió clara de gol. Al descans s'ha arribat amb l'empat sense gols.

Joc ensopit després del descans

El descans li ha servit a Borja López per donar instruccions als seus jugadors per intentar igualar el domini del joc. Els santsencs han pogut dominar una mica el control de la pilota i així han arribat amb més possibilitats a l'àrea de Jaime González. Els de Xavi Molist ho han provat amb xuts des de la frontal, que no han estat ben dirigits. Jorge Carreón ha estat el primer que ha posat a prova Guillem en el minut 67 amb un bon xut que ha tret el porter santsenc. L'ocasió més clara del Sant Andreu ha arribat amb un remat de cap d'Alberto Garcia que el porter Guillem ha enviat fora per sobre del travesser. En els darrers minuts de partit el Sant Andreu ha començat a crear més perill i ha tancat el Sants en el seu camp. Al final ni els de Borja López ni els de Xavi Molist han marcat i el partit ha finalitzat amb empat sense gols.

Comentaris

Entrades populars