El Sants marxa golejat de l'Hospitalet

La informació ha estat extreta de Betevé

L'Hospitalet ha guanyat per 5 a 1 amb tres gols en els últims set minuts

Redacció Esports | diumenge, 16 d'octubre del 2022, a les 14.14

Derrota contundent però enganyosa de la UE Sants davant el CE l'Hospitalet. El conjunt de Borja López ha perdut per 5 a 1 en un partit en què els locals han fet tres gols en els últims set minuts de partit. Els santsencs, que només havien encaixat set gols en cinc jornades, avui n'han rebut cinc.

Dos gols a la primera part

Les coses no han pogut començar pitjor per al Sants. Només s'havien jugat quatre minuts quan Óscar Gómez ha fet l'1 a 0. L'equip de Borja López ha reaccionat, però sense fortuna. Nil Torreguitart ha evitat el gol del Sants amb una bona aturada, al minut 19. Els locals també han intentat ampliar les distàncies. Al minut 34, una rematada de cap d'Óscar Gómez ha sortit fora de la porteria santsenca per ben poc.

El Sants continuava buscant l'empat i finalment l'ha trobat. Passada la mitja hora de partit, Raúl Martínez ha fet caure Pol Cuatrecases i l'àrbitre ha assenyalat penal. Franco Ezequiel, al minut 36, no ha desaprofitat l'ocasió i ha fet l'empat a 1. L'última ocasió abans del descans l'ha tingut l'Hospitalet. Óscar Gómez, el jugador més incisiu dels locals, no ha pogut superar Guillem Castelló.

Óscar Gómez torna a marcar

La segona part ha començat amb polèmica. Els jugadors de l'Hospitalet han reclamat penal sobre Miquel Ripoll, però l'àrbitre no ho ha considerat. I 12 minuts després, Óscar Gómez ha tornat a aparèixer per fer el 2 a 1. El gol ha deixat tocat els jugadors santsencs i l'Hospitalet ho ha aprofitat en el tram final del partit.

Al minut 83, Miquel Ripoll ha fet el 3 a 1 després de xutar des dels onze metres un penal que li han fet a ell mateix. I dos minuts després Ález García ha fet el quart dels locals. La golejada l'ha tancada Raúl Pérez amb el 5 a 1 definitiu.