Montañesa - Sants

C.F. Montañesa - U.E. Sants
El partit
C.F. Montañesa
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 8 - Temporada 2022/2023) - 30/10/2022 12:00
El proper dia 30 d'octubre a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el vuitè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la C.F. Montañesa. El partit es disputarà al Camp Municipal de Nou Barris, Barcelona, i serà dirigit pel col.legitat Lluis Espallargas Casellas, assistit per Jorge Fernández Domínguez i Marcos Molina Martínez, tots tres del col.legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Camp Municipal de Nou Barris
Via Julia, 170 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Lluis Espallargas Casella
Arbitre Assistent 1: Jorge Fernández Domínguez
Arbitre Assistent 2: Marcos Molina Martínez
El col.legiat Lluis Espallargas Casella ens ha arbitrat en diverses vegades però mai en un partit oficial. L'ultima vegada va ser a l'agost a la semifinal dels Històrics. I el segon asistent només una vegada i el dia del partit en farà cuatre anys i un mes d'aquell partit.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vuitè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i venim d'una segona derrota consecutiva per golejada i aquest cop sense cap excusa ja que vam fallar un penalty en la segona part amb el marcador a favor i en el temps que restava vam regalar tres gols. Així ens col·loquem amb tres empats i derrotes i una única victòria. Hem encaixat setze gols dels quals tretze en només tres partits. Els gols a favor no son gens dolents, onze, gairebé a gol i mig per partit, i menys el partit contra la U.E. Sant Andreu en tots hem marcat. La sensació es que no ho fem gens malament, però arribem a un punt dels partits on si els rivals ens superen, ens fan un carro de gols. Sergi Cadena duu tres gols, Gabaldón, Hicham i Cristian Ubón dos cadascun, i duen un gol Cura i Franco. Caresia duu 4 targes grogues. Cura, Iván García i Marc Rayo en duen 3 targes grogues. 2 en porten Gabaldón, Álex Ruíz, Granero i Cristian Ubón, el cual duu una vermella directe. I finalment duen 1 Franco, Castelló, Dani Lucea, Sergi Cadena, Nil Hervías i l'entrenador Borja López. L'ultima derrota ens col-loca en tretzena posició, amb 6 punts, i la catorzena marca el descens directe. I estem empatats a punts amb la U.E. Tona que ocupa aquesta plaça. Només U.E. Rapitenca i C.F. Badalona van pitjor que nosaltres amb cinc punts. El lider, C.E. Europa, que conta els partits per victòries està a quinze punts i estem a només cinc punts de la promoció d'ascens que la marca el C.E. L'Hospitalet amb onze punts.

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Club de Fútbol Montañesa
Club de Fútbol Montañesa
Club de Fútbol Montañesa

Era el final del 1926 quan es llicenciaven els germans Carreras i en Juan Carreras, amb uns quants amics mes, fundaria un equip de futbol. Aquest jugaria a la Obra de Educación y Descanso (1) fins l'any 1955 quan ingressa en la Federación Catalana de Fútbol. La major part de temporades ha jugat a categories regionals, fins que a la temporada 2009/2010 va pujar a Tercera. A partir de llavors porta combinant Tercera i Primera Catalana. Els seus colors es tot negre i a la samarreta franges verticals grogues. Sants i Montañesa s'han trobat una vintena de vegades amb força igualtat en els resultats. El primer partit va ser el novembre de 1980 i el va guanya la Montañesa per 1 a 2. Betevé va retransmetre una de les victòries mes grans del Sants sobre la Montañesa (3), al maig de 2021. I un mes més tard van empatar a 1 a la tornada (4) que es fins ara l'ultim partit que han disputat. En aquest moment de la temporada la Montañesa es tercera, amb el doble de punts que el Sants, i només ha perdut un partit, però només dur un gol a favor mes que el Sants. A pesar de la diferencia en la taula, el partit es presenta del mes igualat, però mes val que sigui quelcom positiu ja que els següents rivals seran l'Europa, que conta partits per victòries, i Girona.

Hemeroteca
(1) Educación y Descanso Wikipedia
(2) Sants 1; Montañesa 2 El mundo deportivo (pàg. 30) (17/11/1980)

Comentaris

Entrades populars