El Sants cau al camp del Girona B i continua en zona de descens

La informació ha estat extreta de Betevé

Els homes entrenats per Borja López ho han intentat, tot i jugar bona part del partit amb un home menys (2-0)

Redacció Esports | diumenge, 13 de novembre del 2022, a les 15.15

El Sants ha perdut al camp del Girona B per 2 a 0 en la jornada 10 de la Tercera Divisió RFEF. L'equip santsenc segueix en zona de descens amb nou punts i els gironins es queden a la zona mitjana de la classificació. El de Borja López han lluitat el partit, però l'expulsió de Franco ha deixat l'equip sense opcions.

Dues targetes vermelles

El partit de Riudarenes ha estat ensopit i no ha despertat fins al minut 27, en què el Girona ha provocat una falta lateral molt perillosa. El porter del Sants no ha estat encertat i una sortida fallida ha facilitat la rematada d'Oriol Comas per marcar el primer. En el minut 39, el jugador més destacat del Sants Franco González, ha xutat la pilota directament a la banqueta rival provocant una picabaralla entre els dos conjunts. L'àrbitre li ha ensenyat la segona targeta groga deixant el seu equip amb un jugador menys. Una vegada els dos equips s'han tranquil·litzat, l'àrbitre ha expulsat amb targeta vermella directa Sarkodie Richmon, un jugador del Girona B que estava assegut a la banqueta. El Sants, tot i la inferioritat numèrica, s'ha atrevit en dos contraatacs perillosos que han generat esperança i certs dubtes per als gironins al final d'aquesta primera part.

Un Sants molt a prop

En el començament de la segona part, el Girona ha trobat el camí a porteria en un parell d'ocasions, però sense marcar. Els dos equips han fet canvis ofensius i els gironins ho han notat més tenint una ocasió clara de gol que el porter santsenc ha parat providencialment. El Girona B ha començat a perdre temps tot i jugar amb un jugador més, fins i tot, al minut 79 el porter gironí ha sigut amonestat amb una targeta groga per perdre temps. Quan ja havia fet els 5 canvis, el porter gironí s'ha lesionat i ha hagut d'abandonar el camp. El tècnic del Girona ha col·locat el jugador Fuentes sota pals. Just quan el Sants ha intentat una rematada a porteria sense èxit i el Girona, en el contraatac, ha fet el segon i la sentència gràcies a Juan Fernando Arango.