El Sants trenca la ratxa de l'Europa amb una victòria en el derbi al camp de l'Energia

La informació ha estat extreta de Betevé



El Sants trenca la ratxa de l'Europa amb una victòria en el derbi al camp de l'Energia

Els santsencs trenquen el rècord de vuit victòries consecutives dels escapulats

Redacció Esports | diumenge, 6 de novembre del 2022, a les 17.50

La UE Sants ha superat el CE Europa (2-1) en el derbi de Tercera RFEF al camp de l'Energia. Tot i que els santsencs arribaven en zona de descens i l'Europa amb 8 victòries consecutives, els homes entrenats per Borja López han jugat bé les seves cartes per endur-se els tres punts, trencar la impressionant ratxa dels escapulats i sortir de la zona de descens.
L'Europa domina però el Sants marca

L'Europa ha començat el partit amb el control de la pilota i atacant per bandes. Els escapulats han creat perill amb una pilota pentinada de Cano que Kilian no ha pogut finalitzar. La rèplica dels santsencs ha estat de Franco en un xut fregant el pal. Els escapulats, però, han insistit i Kilian ha marcat el primer després d'una pilota penjada de Cano i un toc d'Adri Gené que deixa sol el davanter escapulat per avançar-se en el marcador. Quan semblava que l'Europa era a prop de fer el segon, el Sants ha reaccionat amb una jugada per la dreta i una centrada de David Cura que Ivan Garcia ha convertit en l'empat. Els homes entrenats per Ignasi Senabre han tornat a agafar el timó del partit amb ocasions de gol d'Adri Gené, Pau López i Kilian, però el partit ha arribat al descans amb empat a 1.
El Sants sorprèn la segona part

A la segona part, l'Europa ha continuat insistint amb Kilian al capdavant amb dues rematades que podrien haver acabat dins la xarxa. Guillem Castelló ha tingut feina en una nova ocasió de Sergi Pastells que el porter santsenc ha pogut refusar. Amb l'Europa dominant a plaer i creant ocasions, i els Sants tancat i content amb l'empat ha arribat la sorpresa. Una gran jugada de Franco que es desfà de Pastells ha permès una centrada perquè Sergi Cadena rematés a porteria per fer el 2 a 1. L'Europa s'ha abocat a l'atac. Pastells ho ha intentat, però Castelló ha enviat a córner. El partit s'ha obert i poc ha faltat pel tercer dels locals on Marc Vito ha aturat un xut de Cristian.

"Estic molt content pel treball dels jugadors"

Borja López, entrenador de la UE Sants



"La derrota és injusta. Ens hem merescut molt més"

Ignasi Senabre, entrenador del CE Europa



El partit, íntegre

Comentaris

Entrades populars