Sants - Europa

U.E. Sants - C.E. Europa
El partit
U.E. Sants
C.E. Europa
Tercera RFEF Grup V (Jornada 9 - Temporada 2022/2023) - 06/11/2022 12:30
El proper dia 4 de Novembre a les 12:30 la U.E. Sants afrontarà el novè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la C.E. Europa. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Óscar Carballo Vázquez, assistit per Víctor Gómez Díez i Alfonso García Calbo, tots tres del col.legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Óscar Carballo Vázquez
Arbitre Assistent 1: Víctor Gómez Díez
Arbitre Assistent 2: Alfonso García Calbo
El col.legiat Óscar Carballo Vázquez ens ha arbitrat en diverses vegades des de 2018 i sempre a Tercera. L'ultima vegada va ser fa una mica mes d'un any al camp de la Guineueta, i en la majoria de vegades ho ha fet acompanyar de Víctor Gómez Díez. I el segon assistent, Alfonso García Calbo, mai ha xiulat al Sants.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Novè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i venim de tres derrotes consecutives en lliga i un empat en un partit amistós disputat el passat dimarts. Aquestes derrotes ens han col·locat penúltims en la classificació amb només un punt mes que la U.E. Rapitenca, que només en te cinc. Aquesta última quinzena ha estat per oblidar en quant a resultats però a la fi es el que val. Estem a dos punts per sortir del descens que el marca el C.F. Badalona, a sis de la promoció d'ascens, i a divuit del lider que es qui ens visita aquesta setmana, i de moment el millor equip de qualsevol lliga espanyola. Els golejadors no varien de fa una setmana el golejador es Sergi Cadena amb 3 gols, el segueixen Hicham, Cristian Ubón i Gabaldón amb 2 i 1 gol per Franco i Cura. La setmana passada va ser Guillem Castelló qui va encaixar els gols i així duu 7 gols en 3 partits els altres 11 els duu Llasera en 5 partits. Caresia duu 4 targes grogues. Cura, Iván García i Marc Rayo en duen 3 targes grogues. 2 en porten Gabaldón, Álex Ruíz, Granero i Cristian Ubón, el qual duu una vermella directe. I finalment duen 1 Franco, Castelló, Dani Lucea, Sergi Cadena, Nil Hervías, Hicham i l'entrenador Borja López.

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Club Esportiu Europa
Club Esportiu Europa
Club Esportiu Europa

El 5 de juny de 1907 el Provençal i el Madrid de Barcelona van decidir ajuntar-se i naixia al barri barceloní de Gracia el C.E. Europa. Com a curiositat van aprofitar la dissolució del F.C. Europa per aprofitar el nom per fer l'ingrés i els va sortir mes econòmic. En la dècada dels anys 20, ara en fa 100 anys, va sorprendre a tota Espanya guanyant el campionat de Catalunya el que el va dur a poder jugar la Copa del Rei. Així va formar part dels nou equips que van formar la lliga espanyola, entre els que hi havien tres catalans, L'Europa, el F.C. Barcelona i el R.C.D. Español. A Primera va jugar del 1928 al 1932, després de la Guerra Civil van començar els problemes al club però en la dècada dels 60, del 1963 al 1968 va estar jugant a Segona Divisió. A partir de llavors la majoria de vegades ha jugat a Tercera, amb algun pas per categoria Regional i un parell de cops a segona B. Els seus colors son samarreta blanca amb una escàpula blava. Sants i Europa s'han trobat gairebé vuitanta vegades amb mes victòries dels escapolats que dels blanc-i-verds. El primer partit va ser un amistós el 27 d'agost de 1922 al camp del Carrer Galileu, que va acabar amb esbatussada i es va suspendre a poc d'acabar mentre anaven empat a un al marcador (1). Després hi han remuntades impossible com el C.D. Europa 2 - U.D. Sans 5 del 10 de gener del 1926 (2). Recents derrotes doloroses, i de record, (3) com el U.E. Sants 0 - C.E. Europa 7 del 6 d'octubre de 2019. I aquesta vegada les trajectòries son totalment oposades. El Sants ve de perdre tres partits consecutius i el Europa amb vuit victòries en vuit partits, que el col.loca com el millor equip de qualsevol lliga a Espanya, 18 gols a favor i 4 en contra. Totes les dades estan en contra, que l'Europa no es la nostra lliga, però els blanc-i-verds necessiten punts urgentment.

web: ceeuropa.cat
twitter: @CEEuropa
wikipedia: es.wikipedia.org
Hemeroteca
(1) La jornada deportiva (Portada, fotos a la pàg. 8 i a la pàg. 9 i la crònica a la pàg. 10) (28/08/1922)
(2) Un resultado inesperado El mundo deportivo pàg.4 (11/01/1926)

Comentaris

Entrades populars