Sants - Vilafranca

U.E. Sants - F.C. Vilafranca
El partit
U.E. Sants
F.C. Vilafranca
Tercera RFEF Grup V (Jornada 11 - Temporada 2022/2023) - 20/11/2022 12:30
El proper dia 20 de Novembre a les 12:30 la U.E. Sants afrontarà el onzè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra el F.C. Vilafranca. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Pol Curiel Riera, assistit per Jairo Ozaez González i Andreu Portero Selles. Pol Curiel i Andreu Portero del col.legi de Osona i Jairo Ozaez del col.legi de Granollers.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Pol Curiel Riera
Arbitre Assistent 1: Jairo Ozaez González
Arbitre Assistent 2: Andreu Portero Selles
El col.legiat Pol Curiel Riera duu arbitrant el Sants un cop cada 4 o 6 mesos des de inicis del 2021, tant a la lliga com en els Històrics, l'últim cop va ser el 15 d'abril. En Jairo Ozaez González porta fent d'assistent en partits del Sants des de 2016, un parell de partits cada any. I Andreu Portero Selles s'estrena amb el Sants.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Onzè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i sembla que som capaços de guanyar fins i tot a un Europa però que estem immersos en una dinàmica d'anar perdent partits jugant raonablement be i fent gols. Continuem en zona de descens directe, amb la U.E. Rapitenca que marca el descens a només dos punts i entre la Rapitenca i el Sants el rival d'aquesta jornada, el F.C. Vilafranca. La salvació la marca el C.F. Badalona, empatat a punts amb nosaltres però amb millor gol average. El líder està a setze punts i la promoció d'ascens està només a set punts. La setmana passada no vam marcar cap gol així que continuem amb:

4 gols: Sergi Cadena
2 gols: Hicham, Cristian Ubón i Gabaldón
1 gol: Franco, Iván García i Cura

Els dos gols de l'ultima jornada els va encaixar en Guillem Castelló així ja està empatat en titularitats amb en Llasera. Castelló duu 10 gols encaixats per 11 d'en Llasera. La jornada passada en Franco es va auto-expulsar però per sort va ser amb una segona groga, i Cura ha arribat a les cinc grogues, així les sancions queden :

5 grogues: Cura
4 grogues: Caresia, Marc Rayo, Franco, Iván García
2 grogues: Álex Ruíz,Sergio Paz, Castelló, Gabaldón, Granero, Cristian Ubón
1 groga: Sergi Cadena, Hicham, Dani Lucea, Nil Hervías, Borja López (entrenador)
1 vermella: Cristian Ubón

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Futbol Club Vilafranca
F.C. Vilafranca
F.C. Vilafranca

El F.C. Vilafranca va ser fundat al 1904, com a conseqüència de l'impuls que esports com l'atletisme, el tenis o el motociclisme ja estaven donant a Vilafranca. El 9 d'agost de 1904, es fundava la Societat Foot-Ball Club Vilafranca i poques setmanes mes tard es van aprovar els estatuts. Ja disputaven partits però el seu ingrés a la Federació va ser el 1917. El seu punt mes àlgid va arribar a finals dels 20 i primers 30, però un accident tornant de un partit a Palafrugell i la Guerra Civil a mitjans dels 30 va provocar la caiguda del club. En els primers anys dels 60 va arribar a Tercera i des de llavors va combinant aquesta categoria amb les territorials catalanes. Els seus colors sempre son les quatre barres sobre fons groc, i amb vermell o blau per la resta de la indumentària. El primer partit entre tots dos equips va ser l'octubre de 1931 La Societat Football-Club Vilafranca 2 - U.D. Sans 1 (1) , però no es fins els primers anys de la dècada dels 60 que Sants i Vilafranca no comencen a enfrontar-se regularment. Els enfrontaments solen ser sempre a favor del Vilafranca, tenint en compte que la primera victòria santsenca no va ser fins el setembre de 1963 U.D. Sans 4 - C.F. Villafranca 2 (2). Tot i la superioritat dels quadribarrats mai solen ser grans marcadors, però hi ha un U.D. Sans 6 - C.F. Villafranca 2 el 1965 (3) i un F.C. Vilafranca 5 - U.E. Sants 0 en els 90 (4). L'ultim partit va ser el maig, U.E. Sants 3 - F.C. Vilafranca 0 (5). A aquesta alçada de temporada ni Sants ni Vilafranca estan en el seu millor moment, tots dos han guanyat dos partits i la diferencia es que els santsencs han empatat un mes que els vilafranquins, i tots dos necessiten guanyar per sortir lo abans possible del descens.

Hemeroteca
(1) Los locales vencen al Sans por 2 goals a 1 El mundo deportivo (pàg. 4) (24/11/2014)
(2) Sans, 4 Vilafranca, 2 El mundo deportivo (pàg. 4) (09/09/1963)
(3) El Sans líder único batiendo fácilmente al Vilafranca El mundo deportivo (pàg. 8) (01/02/1965)
(4) VILAFRANCA, 5 SANTS,0 El mundo deportivo (pàg. 53) (26/11/1990)

Comentaris

Entrades populars