U.E. Sants - C.E. Europa

U.E. Sants - C.E. Europa
El partit
U.E. Sants, 2 - C.E. Europa, 1

Tercera RFEF Grup V (Jornada 9 - Temporada 2022/2023)
Data: 06/11/2022 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Óscar Carballo Vázquez. Víctor Gómez Díez i Alfonso García Calbo.
Incidencies: L'Europa li fa entrega al Sants d'una placa per commemorar el centenari.
Les dades

U.E. Sants: Castelló; Sergio Paz, Cura, Tébar (Álex Ruíz), Marc Rayo; Caresia, Sergi Cadena, Gabaldón (Pol), Granero (Dani); Franco (Hicham) i Iván García (Cristian Ubón).
Suplents: Llasera i Pauner.

Canvis:
Entra Álex Ruíz per Tébar (min. 67).
Entra Pol per Gabaldón (min. 67).
Entra Cristian Ubón per Iván García (min. 79).
Entra Dani per Granero (min. 79).
Entra Hicham per Franco (min. 88).
Sancions:
TG: Marc Rayo (min. 53), Sergio Paz (min. 68), Castelló (min. 80), Franco (min. 88), Cura (min. 92).


C.E. Europa: Marc Vito; Sergi Pastells, Mario, Cano (Prats), Campeny; Alberto (Molins), Pau López, Castell, Adri Gené (Joel Arimany); Kilian i Aliaga.
Suplents: Martí, Aldabó, Manel i Mesfin.

Canvis:
Entra Molins per Alberto (min. 64).
Entra Joel Arimany per Adri Gené (min. 64).
Entra Prats per Cano (min. 78).
Sancions:
TG: Marc Vito (min. 78), Joel Arimany (min. 85), Pau López (min. 88).


Gols:
0-1 Kilian (min. 12).
1-1 Iván García (min. 29).
2-1 Sergi Cadena (min. 77).


Crònica:

Aquesta es una de les raons per les que el futbol es tan popular. Els blanc-i-verds encadenant tres partits perdent contra els escapolats que tenen les millors xifres de qualsevol equip a tot el país, i acaben guanyant els blanc-i-verds.

El domini en tot moment ha estat de l'Europa però no aquell tipus de domini que penses que ha de tindre un equip amb tan bona dinàmica. En el minut dotze ja duien un gol, amb l'únic error de Castelló de tot el partit, i tots els xuts menys un que Franco havia fet a la xarxa. Tot semblava encaminat a perdre contra el campió però en la segona oportunitat clara del Sants, Iván García ha aprofitat una bona centrada de Cura, per en poc terreny controlar i xutar. Els quinze minuts que quedaven de primera part i els trenta primers de la segona, hem tornat al domini i xuts de l'Europa i bon ordre defensiu i molt bones intervencions de Guillem Castelló. Però en el minut 77, Franco a fet una bona internada per la banda, una gran centrada i Sergi Cadena saltant per sobre de tots els defenses ha fet el seu quart gol de la temporada. Llavors els escapolats s'han posat nerviosos i ho han posat tot per guanyar, en les últimes jugades el porter Marc Vito ha estat un davanter mes,  però aquest cop la serenitat dels blanc-i-verds ha prevalgut. I això que la segona part ha durat 52 minuts.

El Sants no pot adormir-se ja que està en zona de descens però sembla que encara que el mig camp no acaba de rutllar però que fem un parell de gols per partit, si mantenen la concentració defensiva començarem a ser l'equip que a tothom preocupa. De moment ja podem dir que hem guanyat al millor equip del país i els demès no.

Comentaris

Entrades populars