U.E. Sants - F.C. Vilafranca

U.E. Sants - F.C. Vilafranca
El partit
U.E. Sants, 0 - F.C. Vilafranca, 4

Tercera RFEF Grup V (Jornada 11 - Temporada 2022/2023)
Data: 20/11/2022 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Pol Curiel Riera. Jairo Ozaez González i Andreu Portero Selles.
Les dades

U.E. Sants: Llasera; Dani Lucea (Dani), Tébar (Sergio Paz), Álex Ruíz, Marc Rayo (Granero); Caresia (Pauner), Sergi Cadena; Iván García, Cristian Ubón, Pol (Gabaldón) i Hicham.
Suplents: Castelló i Didac Fernández.

Canvis:
Entra Granero per Marc Rayo (min. 45).
Entra Sergio Paz per Tébar (min. 45).
Entra Dani per Dani Lucea (min. 45).
Entra Gabaldón per Pol (min. 59).
Entra Pauner per Caresia (min. 59).

F.C. Vilafranca: Pablo; Reche, Illescas (Izan), Arnau; Oribe (Víctor), Alexis (Aleix), Ferreira, Alfons; Toro (De Sande), Escofet i Lucas (Guddy).
Suplents: Bona i Casamayor.

Canvis:
Entra Guddy per Lucas (min. 61).
Entra Izan per Illescas (min. 68).
Entra Aleix per Alexis (min. 68).
Entra De Sande per Toro (min. 68).
Entra Víctor per Oribe (min. 82).
Sancions:
TG: Escofet (min. 32), Guddy (min. 67).


Gols:
0-1 Alexis (min. 15).
0-2 Alexis (min. 41).
0-3 Toro (min. 55).
0-4 Oribe (min. 64).


Crònica:

Ja som últims per mèrits propis. Els socis i afeccionats que estem a la banda no entenem de futbol i acceptem que aquells que llueixen i defenen els colors que estimem siguin dolents, el que no som capaços d'entendre es que abaixin els braços, que no lluitin, que no hi posin tot el cor. Avui era important guanyar i els resultats de la jornada ens diu que de fer-ho ara estaríem fora de la zona de descens i el Vilafranca seria el cuer, però es al revés. 

El Sants no ha fet cap xut entre pals fins el començament de la segona part i el Vilafranca sense fer res d'especial ha guanyat justament i inclús podria haver-ne fet un parell de gols mes. El primer ha estat a l'inici, una internada per la banda, centrada que es passeja per l'àrea sense que ningú la rebutgi i el davanter quadribarrat a l'altre banda de l'àrea, tot sol, l'empeny al fons de la xarxa. Cap el final el mateix jugador aprofita una pilotada endavant per guanyar per velocitat a la descol·locada defensa blanc-i-verda per marcar per dalt de la sortida a la desesperada de Pau. Al inici de la segona part semblava que el Sants començava a jugar, però els deu minuts un altre pilotada endavant, un altre davanter mes ràpid que la defensa, descol·locada de nou, i de nou marca per sobre de Pau que torna a sortir a la desesperada. Nou minuts mes tard, Pau comet un error al perdre la pilota davant d'un davanter vilafranquí i acaba sent el quart gol, i a l'entrar la pilota hi havia mes davanters que defenses a l'àrea. El que ha restat de partit un Vilafranca que ja li estava be el resultat s'ha limitat a esperar a un Sants, amb una mica mes d'esma però que quan ha xutat entre els tres pals ha estat a les mans del porter. Porter vilafranquí que sabies que hi era al camp pels seus colors llampants però que ha tingut escassa feina. 

El que ha fet mal des de la banda ha estat veure com des de el primer gol alguns dels jugadors al camp ja han abaixat els braços. De veure com en els tres últims gols pocs corrien cap a la porteria i estaven pal plantats com un espectador menys. Queden dos terços de lliga i tot es possible, i no hi ha mig del camp, la defensa de tant en tant te forats però si en Borja no aconsegueix canviar la dinàmica la cosa pinta malament.

Comentaris

Entrades populars