El Sants suma un punt contra el Tona amb un jugador menys

La informació ha estat extreta de Betevé


El Sants suma un punt contra el Tona amb un jugador menys

El conjunt santsenc ha empatat amb un gol de Cuatrecases quan jugava amb un de menys

diumenge, 4 de desembre del 2022, a les 14.59

El Sants ha sumat un punt que es pot considerar com a bo perquè ha jugat des del minut 58 amb un home menys. El Tona s'ha avançat en el 51 amb un gran gol de Marc Roquet i Cuatrecases ha empatat en el 75. El punt no permet el conjunt barceloní sortir de la zona perillosa de la classificació, però sí que permet afrontar els següents partits amb optimisme.
Domini territorial osonenc

La primera meitat ha estat de domini territorial del Tona, que ha aconseguit una possessió de la pilota del 62 % i ha fet un total de cinc xuts a porteria per dos del Sants. El porter barceloní Guillem Castelló ha estat molt encertat en dues intervencions destacades que han evitat que els osonencs s'avancessin en el marcador. Per part del Sants, l'ocasió més clara ha estat un xut al pal de Pau, després d'una molt bona jugada de Franco, que s'ha estavellat al travesser. A poc d'arribar al descans, els santsencs han demanat penal sobre Marc Granero.

S'avança el Tona

El Tona ha tingut el premi al domini a la segona meitat, amb un gol des de fora de l'àrea de Marc Roquet al minut 50. El xut, molt ajustat al pal, ha sorprès Guillem Castelló. Les coses se li han posat més complicades al Sants al minut 58, amb l'expulsió per doble targeta groga d'Ivan Garcia. Les dues úniques targetes que s'havien vist fins al moment han estat pel jugador santsenc. Els de Borja López han hagut d'afrontar la resta del partit, més de 30 minuts, amb un homes menys.
Empat del Sants amb només 10 jugadors

El Tona dominava sense gaires problemes i fins i tot ha tingut una ocasió com per ampliar diferències, però en el minut 75 Cuatrecases ha aconseguit fer l'empat després d'aprofitar una pilota dividida dins l'àrea. L'empat ha estat un bon premi per al conjunt santsenc.

Comentaris

Entrades populars