Pobla Mafumet - Sants

C.F. Pobla de Mafumet - U.E. Sants
El partit
C.F. Pobla de Mafumet
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 14 - Temporada 2022/2023) - 11/12/2022 12:00
El proper dia 11 de desembre a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el catorzè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra el C.F. Pobla de Mafumet. El partit es disputarà al Camp municipal d'esports de la Pobla de Mafumet, a la Pobla de Mafumet, i serà dirigit pel col.legitat Oriol Cartiel Arasa del col.legi del Vallés Occidental, assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti del col.legi de Osona i Sergi Baño González del col.legi del Vallés Occidental.
Lloc del partit
Camp municipal d'esports de la Pobla de Mafumet
c/ Bassal, 9 (Pobla de Mafumet)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Oriol Cartiel Arasa
Arbitre Assistent 1: Abdelaziz Ajdir Lenti
Arbitre Assistent 2: Sergi Baño González
El col.legiat Oriol Cartiel Arasa ha estat en d'altres vegades en partits del Sants des de el 2019 però sempre com assistent, així que serà el primer cop que estigui com a arbitre principal. L'assistent Abdelaziz Ajdir Lenti duu des de fa set anys com a assistent en diversos partits dels blanc-i-verds. I Sergi Baño González mai ha estat en un partit del Sants.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Catorzè partit del Sants de la temporada 2022/2023, continuem en zona de descens però ja no empatats, amb pitjor average, amb el F.C. Vilafranca sinó amb el C.F. Badalona  i darrera nostre continuen U.E. Rapitenca i U.E. Vilassar Mar a un punt mes lluny del que estaven. Per sortir del descens s'ha d'aconseguir un resultat millor que Rapitenca, Vilassar i Badalona. La promoció d'ascens està a sis punts i el líder a dinou. L'ultima jornada vam marcar un gol, en Pol Cuatrecasas, així que els golejadors queden així:

4 gols: Sergi Cadena
3 gols: Franco
2 gols: Hicham, Cristian Ubón i Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura, Dani i Pol

L'ultima jornada va tornar a jugar Castelló, va encaixar un gol mes i va sortir en l'equip ideal de la jornada segons la premsa esportiva, així duu 7 partits i en  Llasera duu 6 partits, amb 15 gols encaixats per Llasesa i 12 per Castelló.

Iván García va ser expulsat amb dos grogues, per tant estarà sancionat aquesta jornada, i les targes estan així:

6 grogues: Iván García
5 grogues: Cura
4 grogues: Caresia, Marc Rayo, Franco, Granero
3 grogues: Castelló
2 grogues: Álex Ruíz,Sergio Paz, Gabaldón, Cristian Ubón, Sergi Cadena
1 groga: Hicham, Dani Lucea, Nil Hervías, Borja López (entrenador)
1 vermella: Cristian Ubón

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Club de Futbol Pobla de Mafumet
C.F. Pobla de Mafumet
C.F. Pobla de Mafumet

Ja existeixen registres d'un equip de futbol a la Pobla de Mafumet al 1940, tot i que l'equip com tal no es fundat fins al 1953 i federat al 1962. Els seus colors han anat variant en el temps, del blaugrana, al verd-i-blanc, i fins el 2007 amb una samarreta on la meitat era verda i l'altre vermella. Però des de el 2007, quan van arribar amb un acord amb el Nàstic de Tarragona, els seus colors es van apropar mes els seus, així la samarreta passa a ser vermella, els pantalons blancs i les mitges negres. Tot i el mig segle dels pobletans no ha estat fins el segle XXI  que tots dos equips han començat a trobar-se, i pel moment sempre amb millors resultats pels santsencs. El principi no va ser així i el partit del setembre del 2003, la Pobla va sortir vencedora a la Magoria per 0 a 2 (1). I tot que fa gairebé tres anys el Sants va guanyar amb golejada (2), el mes habitual en els enfrontaments es un partit de pocs gols, dos com a gran luxe d'espectacle, com l'ultim jugat a finals de gener on el Sants guanyava 1 a 0 per sortir del descens, deja-vu? (3). En aquest moment de la temporada la Pobla es setena a sis punts del Sants, amb només un empat i la resta de partits o guanyen o perden, sense terme mig. Continua sent urgent, en aquest penúltim partit de la primera volta i de l'any, aconseguir els tres punts per sortir del pou.

Hemeroteca
(1) El Sants, sin ningún poder de reacción El mundo deportivo (pàg. 38) (22/09/2003)

Comentaris

Entrades populars