U.E. Sants - C.F. Peralada

U.E. Sants - C.F. Peralada
El partit
U.E. Sants, 0 - C.F. Peralada, 0

Tercera RFEF Grup V (Jornada 15 - Temporada 2022/2023)
Data: 18/12/2022 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Gerard Rius Riu. Albert Sans López i Noureddine Benamar Hoba.
Les dades

U.E. Sants: Castelló; Sergio Paz, Cura, Dani, Marc Rayo; Caresia, Sergi Cadena, Gabaldón (Hicham); Franco, Cristian Ubón (Iván García) i Pol.
Suplents: Dani Lucea, Llasera, Tébar, Álex Ruíz, Pauner i Iván García.

Canvis:
Entra Iván García per Cristian Ubón (min. 71).
Entra Hicham per Gabaldón (min. 88).
Sancions:
TG: Gabaldón (min. 24), Cristian Ubón (min. 84).


C.F. Peralada: Aroca; Romero, Micaló, Alan Baró (96'), Jordi Palacios, Santi Varese; Pol Gómez, Marc Gelmà (Joan Tomás), Dani Gómez (Moha); Solans (Medina) i Nierga (Gallardo).
Suplents: Pau Carbó, Pere Espuña i Marc Pijuán.

Canvis:
Entra Joan Tomás per Marc Gelmà (min. 51).
Entra Moha per Dani Gómez (min. 75).
Entra Medina per Solans (min. 75).
Entra Gallardo per Nierga (min. 87).
Sancions:
TG: Marc Gelmà (min. 39), Santi Varese (min. 51), Romero (min. 65).
TV: Alan Baró (min. 87).


Crònica:

Del partit no hi ha gaire cosa interessant que explicar. Cap a la mitja hora el arbitre ha donat un gol al Sants i després de protestes dels jugadors del Peralada i parlar amb el assistent l'ha anul·lat. Segurament per fora de joc però l'assistent no ha fet el gest d'aixecar el banderí i si de parlar amb el col·legiat. Cap al final del partit, quan el Sants mes s'ha apropat a la porteria, però Franco i Caresia no tenien la punteria afinada, el Peralada s'ha quedat amb deu, deu minuts en els que no ha passat tampoc res d'interessant.

 El millor hagués estat guanyar, per avorrit que fos el partit, però tot i empatant hem ampliat una mica mes les distancies amb els tres de darrera, tot i que no em pogut escalar cap posició. S'acaba l'any del centenari, l'any, la primera volta, l'any que per uns mesos hem estat a Primera Catalana i hem tornat a Tercera, amb l'objectiu complert de no acabar l'any en zona de descens directe i a l'espera del proper partit, que tornarà a ser a l'Energia el 8 de gener del 2023 amb l'esperança de no patir per continuar a Tercera.

Comentaris

Entrades populars