Castelldefels - Sants

C.F. Pobla de Mafumet - U.E. Sants
El partit
U.E. Castelldefels
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 17 - Temporada 2022/2023) - 15/01/2023 12:00
El proper dia 15 de gener a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el dissetè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la U.E. Castelldefels. El partit es disputarà al Camp municipal d'esports dels Canyars, a Castelldefels, i serà dirigit pel col.legitat Jordi Serradelarca Serra del col.legi de Osona, assistit per José Antonio Berjaga Ruz del col.legi de Girona i Sergi Bas Muñoz del col.legi de Girona.
Lloc del partit
Camp municipal d'esports dels Canyars
c/ Església, 121 (Castelldefels)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Jordi Serradelarca Serra
Arbitre Assistent 1: José Antonio Berjaga Ruz
Arbitre Assistent 2: Sergi Bas Muñoz
El col.legiat Jordi Serradelarca Serra ha arbitrat un munt de vegades al Sants, inclús com a assistent, i l'ultima vegada es de fa un any i uns dies, a Figueres. En aquell partit l'assistent també era José Antonio Berjaga Ruz, qui ha estat assistent un munt de vegades en partits dels santsencs, inclús arbitre principal en un partit a L'Energia al 2018. I l'altre assistent, Sergi Bas Muñoz, també ha estat en un bon grapat de partits, però ara no ho feia des de setembre de 2021.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Dissetè partit del Sants de la temporada 2022/2023, gracies a la patida victòria de la setmana passada hem agafat una mica d'aire. Ara som onzens, i el descens el marca el C.F. Badalona que es catorzè a quatre punts. La promoció d'ascens la marca el C.F. Peralada i està a vuit punts. El líder, C.E. Europa, continua a vint-i-un punts quan queden quaranta dos punts en joc. Tot està molt ajustat, i encara queda mitja lliga. L'ultima jornada, va tornar a jugar l'Àxel Subías i en canvi l'Álex Pauner torna al C.E. Sabadell. Vam marcar tres gols, dos de Ubón que passa a ser el màxim golejador amb Sergi Cadena, així que els golejadors queden així:

4 gols: Sergi Cadena, Cristian Ubón
3 gols: Franco
2 gols: Hicham, Gabaldón i Pol
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va continuar com a titular i va encaixar dos gols mes, per tant ja en duu 10 partits i en Llasera duu 6 partits, amb 15 gols encaixats per Llasera i 14 per Castelló.

Marc Rayo i Caresia van veure la cinquena tarja, amb el que compliran un partit de sanció, i per tant les targes estan així:

7 grogues: Cura
6 grogues: Iván García
5 grogues: Marc Rayo, Caresia
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón
3 grogues: Castelló, Cristian Ubón,Sergio Paz
2 grogues: Álex Ruíz, Sergi Cadena, Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Borja López (entrenador)
1 vermella: Cristian Ubón

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Unió Esportiva Castelldefels
Unió Esportiva Castelldefels
Unió Esportiva Castelldefels

La U.E. Castelldefels va ser fundat oficialment el 15 d'abril de 1948, tot i que hi han dades de haver disputat algun partit abans. Ara els seus colors son el groc a la samarreta i mitjons i blau en els pantalons, però en els inicis era samarreta a franges verticals blanques i vermelles i pantalons blancs. Sants i Castelldefels van començar a trobar-se al 1969 i ho van fer fins a mitjans del 70. En les següents dècades només van coincidir en la temporada 1985/1986 i la 2001/2002, però a partir del 2018 han tornat a trobar-se amb freqüència. Els resultats solen ser favorables al Sants, deu victòries en vint-i-un partits. La primera al 1969 al camp del Castelldefels per 1 a 5 (1), l'ultima, al setembre, a la primera volta al camp de L'Energia (2). La primera victòria del Castelldefels va tindre que esperar fins el 1973 (3) i l'ultima fa uns nou mesos en l'ultima visita del Sants (4). Tot i no començar be la lliga ara mateix el Castelldefels està a tres punts del Peralada que es qui marca les posicions de promoció, però el Sants ha de pensar que la F.E. Grama i el F.C. Vilafranca estan només a un punt i la Grama te molts números per guanyar el seu partit. Així que no es poden adormir.

Hemeroteca
(1) CASTELLDEFELS, 1 SANS, 5 El mundo deportivo (pàg. 18) (20/10/1969)
(3) SANS, 1 CASTELLDEFELS,2 El mundo deportivo (pàg. 29) (19/02/1973)

Comentaris

Entrades populars