San Crsistóbal - Sants

C.P. San Cristóba - U.E. Sants
El partit
C.P. San Cristóbal
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 18 - Temporada 2022/2023) - 22/01/2023 12:00
El proper dia 22 de gener a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el divuitè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la C.P. San Cristóbal. El partit es disputarà al Camp municipal Ca N'Angladas, a Terrassa, i serà dirigit pel col.legitat Pau Serrat Susi del col.legi de Terres de l'Ebre, assistit per Íria Pujol Colell del col.legi de Lleida i Vanni Nägeli Juan del col.legi de Terres de l'Ebre.
Lloc del partit
Camp municipal Ca N'Anglada
Av del Vallés 522 (Terrassa)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Pau Serrat Susi
Arbitre Assistent 1: Íria Pujol Colell
Arbitre Assistent 2: Vanni Nägeli Juan
El col.legiat Pau Serrat Susi porta arbitrant al Sants des de la temporada 2018/2019, tot i que ara l'ultima vegada ens va arbitrar a principis de la temporada passada al desembre del 2021. L'Íria Pujol Colell només ha estat en un partit dels santsencs, el 13 de novembre passat contra el Girona B. Vanni Nägeli Juan sempre ha coincidit amb el Sants a Primera Catalana, en la 2015/2016 un cop com a assistent i en la 2017/2018 dos cops com a principal.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Divuitè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i l'afrontem amb la primera derrota després de cinc jornades sense fer-ho, lo qual ens ha donat un petit coixí per respirar. Som dotzens, empatats a punts amb el F.C. Vilafranca, onzè. El descens el marca el C.F. Badalona que es catorzè a tres punts després d'empatar amb el C.F. Peralada. La promoció d'ascens la marca precisament el Peralada i està a nou punts. El líder, C.E. Europa, està a vint-i-quatre punts quan queden quaranta punts en joc. El Sants ha anunciat el fitxatge del davanter Damián Obispo procedent de la E.E. Guineueta per reforçar aquesta línia. No vam marcar en l'ultima jornada així que duem 20 gols en 17 jornades, poc mes d'un gol per partit, però tenint en conta que en 7 partits no hem marcat. Així que els golejadors continuen així:

4 gols: Sergi Cadena, Cristian Ubón
3 gols: Franco
2 gols: Hicham, Gabaldón i Pol
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Al camp de l'U.E. Castelldefels, Castelló, va encaixar dos gols mes així, per tant ja en duu 11 partits i en Llasera duu 6 partits, amb 15 gols encaixats per Llasera i 16 per Castelló.

L'Iván Garcia i Álex Ruiz van veure tarja en l'ultim partit, i per tant les targes estan així:

7 grogues: Cura, Iván García
5 grogues: Marc Rayo, Caresia
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón
3 grogues: Castelló, Cristian Ubón,Sergio Paz, Álex Ruíz
2 grogues: Sergi Cadena, Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Borja López (entrenador)
1 vermella: Cristian Ubón

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Centro Parroquial San Cristóbal
Centro Parroquial San Cristóbal
Centro Parroquial San Cristóbal

L'any 1957 un grup d'amics de la parròquia de Ca N'Anglada, a Terrassa, van decidir muntar un equip pel barri. El 1958 s'inscrivien a la Federación Catalana de Fútbol amb el nom de Centro Parroquial San Cristóbal Club de Futbol. Els seus colors son franges verticals blanc-i-blaves. Els dos equips s'han trobat mes d'una trentena de vegades amb força igualtat. El primer enfrontament va ser per la temporada 1981/1982, on el Sant Cristóbal va golejar per 1 a 4 (1). L'ultim va ser a la primera volta amb empat a 1 gols (2), però l'ultima victòria blanc-i-verda a Terrassa va ser a l'abril del 2019 (3). El C.P. San Cristóbal es tercer i te per davant al Sant Andreu a tres punts i a la Montañesa per darrera a només un punt. Està en una zona còmode de la taula però no es pot confiar si vol continuar en promoció d'ascens. Gairebé no perd, només ho ha fet en dos partits, però l'ultim la setmana passada contra la Rapitenca que es el cuer, el que ens dona una mica d'esperança de que al menys treure algun punt, ja que de perdre podem tornar a ser-hi a l'abisme dels descens si els resultat dels demès ens son desfavorables.

Hemeroteca
(1) Sants,1 - San Cristóbal, 4 El mundo deportivo (pàg. 19) (14/09/1981)

Comentaris

Entrades populars