Sant Andreu - Sants

U.E. Sant Andreu - U.E. Sants
El partit
U.E. Sants
C.F. Badalona
Tercera RFEF Grup V (Jornada 20 - Temporada 2022/2023) - 05/02/2022 12:00
El proper dia 5 de febrer a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el vintè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra la U.E. Sant Andreu. El partit es disputarà al Camp de futbol Municipal Narcís Sala, a Barcelona, i serà dirigit pel col.legitat David Caro Gallardo del col.legi del Maresme, assistit per Adbelaziz Ajdir Lenti del col.legi d'Osona i José María Rodríguez Enrique del col.legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Camp de futbol Municipal Narcís Sala
c/ de Santa Coloma, 39 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: David Caro Gallardo
Arbitre Assistent 1: Adbelaziz Ajdir Lenti
Arbitre Assistent 2: José María Rodríguez Enrique
El col.legiat David Caro Gallardo com a arbitre principal ens ha arbitrat un partit de Primera Catalana al 2017, y com asisten un parell de vegades al 2019 y una mes a finals de 2022. L'assistent Adbelaziz Ajdir Lenti, es un habitual des de 2015 a les bandes en un partit del Sants. Pel que fa a José María Rodríguez Enrique com assitens diverses vegades, l'ultima al 2021, i com a principal en un parell de partit de Primera Catalana la década pasada.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vintè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i si la joranda pasada tot tenia una bona lectura, l'estadistica ara tambe ens diu que dels últims quatre partits ha perdut dos. I només seria numero si no fos perque la jordada pasada vam pedre amb el C.F. Badalona, que esta en bona dinámica, i que l'ha fet sortir del descens i ens ha apropat a nosaltres a només dos punts. Ara el descens el marca el F.C. Vilafranca, empatat amb el Badalona, a només a dos punts. Si perdem o empatem aquesta jornada, i vilafranquins i badalonins guanyen, ens podem trobar en zona de descens directe. La promoció d'ascens la tenim a deu punts i la marca el C.F. Peralada. El líder continua sent l'Europa a vint-i-dos punts nostres. Aquesta setmana a causat baixa el Dani Jodar (896 minuts en 14 partits i un gol jugant de lateral esquerra) que ha fitxat pel C.D. Manchego de Ciutat Reial. La jornada pasada no vam marcar cap gol així que els golejadors continuen així:

4 gols: Sergi Cadena, Cristian Ubón
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va encaixar dos nous gols per tant ja en duu 19 gols encaixats en 14 partits, un gol cada 66 minuts. En Llasera fa un munt de jornades que no juga, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

Dani Jodar va acabar el seu últim partit com a blanc-i-verd amb una vermella directa. A part van veure tarja, en Cura, Ubón i Rayo. Se suposa que en Jodar està sancionat durant dos partits per insults els arbitres, no se quan ni com les ha de complir, si deixa la federació catalana. Per tant les targes estan així:

8 grogues: Cura
7 grogues: Iván García, Marc Rayo
5 grogues: Caresia
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón, Cristian Ubón
3 grogues: Castelló,Sergio Paz, Álex Ruíz, Sergi Cadena
2 grogues: Hicham, Borja López (entrenador)
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías
1 vermella: Cristian Ubón, Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Unió Esportiva Sant Andreu
Unió Esportiva Sant Andreu
Unió Esportiva Sant Andreu

A partir d'una colònia d'escocesos que van inculcar la passió pel futbol a Sant Andreu el 1909 es va fundar el Club Z. Que no va trigar en ser anomenat Andreuenc Club de Futbol. Al 1911 es forma l'Avenç de l'esport, com a escissió del club. Tots dos equips vestits amb franges blanc i vermelles. El 8 d'octubre de 1922, quan estaven a punt de complir-se sis mesos de la fundació del Sants, vam tindre el primer enfrontament, Sans 4 - Avenç 2, primera victòria del Sants en un campionat. El 14 d'abril de 1925 L'Avenç i l'Andreuenc es tornen a ajuntar sota el nom Unió Esportiva Sant Andreu i van prendre els colors de la senyera com a samarreta. Arriba la dictadura i els fan canviar el nom a Club Deportivo San Andrés i els colors per franges groc i blaves.  Cap els anys 50 tornaran a vestir franges grogues i vermelles i un cop sense dictadura torna la senyera. Des de 1950 fins al 1953 va jugar a segona divisió. Els dos equips s'han trobat una setantena de vegades amb força igualtat, una mica millor pel Sants. L'ultim enfrontament, el partit de la primera volta, va ser un empat a 0 (1). L'ultim cop que el Sants va fer un gol al camp del Sant Andreu va ser a l'octubre del 2020 (2). L'últim cop que el Sants va guanyar en camp andreuenc en lliga va ser al 1966 (3). Per sort aquesta estadistica es dona la volta al jugar en camp santsenc pero aquestes dades sumat a que el Sant Andreu es segon, lluny de l'Europa pero te molt a prop els de darrera, fa que sembli complicat treure els tres punts. No es el moment i rival ideal per treure'ls pero si el moment en que s'ha de fer.

Comentaris

Entrades populars