Vilassar de Mar - Sants

U.E. Sants - U.E. Vilassar de Mar
El partit
U.E. Vilassar de Mar
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 22 - Temporada 2022/2023) - 26/02/2023 12:00
El proper dia 26 de febrer a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-dosè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra la U.E. Vilassar de Mar. El partit es disputarà al Camp Municipal Xevi Ramón, a Vilassar de Mar, i serà dirigit pel col.legitat Xavier Ariño Jiménez del col.legi del Baix llobregat, assistit per Jairo Ozaez González, del col.legi de Granollers i Daniel García Peig, tambe del col.legi del Baix llobregat.
Lloc del partit
Camp Municipal Xevi Ramón
Av. de l'Arquitecte Eduard Ferrés, 160 (Vilassar de Mar)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Xavier Ariño Jiménez
Arbitre Assistent 1: Elias Afdaoui Fetheddine
Arbitre Assistent 2: Sergio Álvarez Ubric
El col.legiat Xavier Alins Rodríguez ja sap que es arbitrar el Sants en múltiples vegades, l'ultima ara farà poc mes d'un any, a casa, contra el Peralada. Elias Afdaoui Fetheddine serà el seu primer partit arbitrant els santsencs. I Sergio Álvarez Ubric porta xiulant partits del Sants des de 2016, ja sigui com a principal, a Primera Catalana, o com a assistent, a Tercera.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-dosè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i una oportunitat d'or per allunyar-se de les posicions de descens, ja que jugarem contra l'ultim classificat. Abans d'aquesta setmana de descans hem estat perdent en els tres últims partits disputats, tot i que a favor de l'equip s'ha de dir que contra rivals que juguen per estar a la part alta, com Hospi i Sant Andreu i amb un revolucionat Badalona que lluita per sortir del pou. Ara el descens el marca el C.F. Badalona precisament a només dos punts, i entre santsencs i badalonins està el F.C. Vilafranca, a un punt. La U.E. Rapitenca està a tres punts i el nostre rival a cinc. Tot massa ajustat per no permeteres badar. La promoció d'ascens la tenim a tretze punts i la marca el C.F. Montañesa. El líder continua sent l'Europa a vint-i-cinc punts nostres, i queden nou partits, vint-i-set punts, pel que al final d'aquesta jornada pot ser ja no podrem aspirar, matemàticament, a guanyar la lliga. Portem dos jornades consecutives sense veure porta, per tant els golejadors continuen així:

4 gols: Sergi Cadena, Cristian Ubón
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va encaixar tres nous gols l'ultima jornada, vuit en els quatre últims partits, però la premsa esportiva, jornada rere jornada, no deixa de dir que es el millor porter de la categoria.  Duu 24 gols encaixats en 15 partits, un gol cada 56 minuts. En Llasera no juga des de novembre passat, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

L'ultima jornada només va veure tarja en Caresia, i tots estan nets en quant a sancions per aquesta jornada, per tant les targes estan així:

8 grogues: Cura
7 grogues: Iván García
6 grogues: Marc Rayo, Caresia
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón, Cristian Ubón, Sergi Cadena
3 grogues: Castelló,Sergio Paz, Álex Ruíz
2 grogues: Hicham, Borja López (entrenador)
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Pol
1 vermella: Cristian Ubón, Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
U.E. Vilassar de Mar
Unió Esportiva Vilassar de Mar
Unió Esportiva Vilassar de Mar

Un 6 de juny de 1923 es va funda l'actual Unió Esportiva Vilassar de Mar, que recollia la tradició pel futbol que anys enrere havien iniciat el Vilassar Football Club i el Football Club Llevantí, que es transformaria en el Ràcing Football Club de Vilassar. Tots ells al 1923 ja havien desaparegut. Sempre ha militat en les categories regionals del futbol català fins que a meitat de la dècada dels 90 va ascendir a Tercera. Des de llavors i fins avui combina temporades a Tercera i Primera Catalana a parts iguals. Els seus colors es una samarreta blanca amb franges verticals vermelles. Actualment poden dur els pantalons i les mitges o vermelles o blaves, inclús les mànigues blaves. Tot i fundar-se gairebé al mateix temps, el primer enfrontament entre tots dos no es fins al 1991, a Regional Preferent. El partit de la primera volta va ser favorable al Vilassar (1), 2 a 4, sent un dels tres partits que ha guanyat aquesta lliga. L'ultima dada positiva del Sants a Vilassar es del 2016, quan va guanyar 0 a 1 amb gol de Mulero (2). I per trobar l'altre victòria santsenca a Vilassar hem d'anar fins al 1992 amb gols de Amo i Toni (3). L'estadística diu que el camp de la U.E. Vilassar de Mar no es bon lloc per treure dades positives,  però veient com està d'ajustada la classificació, i mes les posicions de descens, i aprofitant que el Vilassar es l'ultim, encara que ens van guanyar ara fa quatre mesos, la victòria es obligatòria a qualsevol preu.

Hemeroteca
(2) El Sants assalta el Xevi Ramon (0-1) Betevé (17/01/2016)
(3) Vilassar de Mar - Sants 0-2 El mundo deportivo (pàg.31) (09/11/1992)

Comentaris

Entrades populars