Europa - Sants

C.E. Europa - U.E. Sants
El partit
C.E. Europa
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 24 - Temporada 2022/2023) - 12/03/2023 12:00
El proper dia 12 de març a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-quatrè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra el C.E. Europa. El partit es disputarà al Camp de futbol municipal Nou Sardenya, Barcelona, i serà dirigit pel col.legitat Enric Bureu Méndez del col.legi Barcelona1, assistit per Efrain Molina López del col.legi d'Osona i Toni Fontnova Cerdà, del col.legi Barcelona1.
Lloc del partit
Camp de futbol municipal Nou Sardenya
c/ de les Camèlies, 42B (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Enric Bureu Méndez
Arbitre Assistent 1: Efrain Molina López
Arbitre Assistent 2: Toni Fontnova Cerdà
El col.legiat Enric Bureu Méndez ha arbitrat el Sants gairebé cada temporada des de que hem tornat de nou a Tercera, l'últim cop la jornada cinc al novembre passat. L'assistent Efrain Molina López és un habitual a les bandes de partits dels blanc-i-verds des de 2016, l'últim cop el passat 8 de gener. L'altre assistent, Toni Fontnova Cerdà, serà la primera vegada en un partit del Sants.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-quatrè partit del Sants de la temporada 2022/2023, 5 victòries 7 empats i 11 derrotes, i afrontarem el partit contra el lider indiscutit de la temporada amb un glop d'aire que va ser aconseguir un empat en l'ultim instant la jornada passada contra la Muntñesa, gracies a un gol de penalty de Ubón al 91 i amb Guillem aturant un altre penalty el 92. Això no ens ha de fer perdre la situació negativa de resultats que estem travessant, que anem a jugar contra el líder i que la situació continua estant molt ajustada en les posicions de descens. La jornada passada entre els equips que ocupem entre la setena i l'ultima posició només la Pobla i Sants van puntuar. Ara mateix el Sants està a tres punts del descens, que el continua marcant el Badalona i el Vilassar. I entre nosaltres està el Vilafranca, dos punts per darrera el Sants i un per davant dels badalonins i vilassarencs. L'ultima posició es per la Rapitenca a cinc punts del Sants. Queden vint-i-un punts per disputar per tant el Sants ja no pot ser mes que tercer aquesta temporada. La promoció d'ascens la marca la Muntañesa que està a setze punts nostre. I des de el dia 8 tenim la noticia que Àxel Subias ha tornat a patir la mateixa lesió de genoll que el va tindre apartat tota la temporada pasada i part d'aquesta. Vam tornar a marcar, tot i que es un gol i de penalty en cinc jornades, i ens hem passat tot el mes de febrer sense marcar cap gol, per tant ara el nostre Pichichi es en Cristian Ubón:

5 gols: Cristian Ubón
4 gols: Sergi Cadena
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va encaixar un gol i va aturar un penalty en el descompte per evitar la derrota, lo qual ha fet que una jornada mes, i van unes quantes, tant El mundo deportivo com el diari Sport, l'incloguin en l'equip ideal de la jornada. Duu 28 gols encaixats en 17 partits, un gol cada 54 minuts. En Llasera no juga des de novembre passat, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

L'ultima jornada van veure tarja l'Alex Ruiz i l'Iván Garcia, per una tarja sense sentit per queixar-se ostentosament a l'arbitre del mal que li feia el turmell i que va fer que fos substituït, i per tant les targes estan així:

8 grogues: Cura, Iván García
6 grogues: Marc Rayo, Caresia
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón, Cristian Ubón, Sergi Cadena, Álex Ruíz
3 grogues: Castelló,Sergio Paz
2 grogues: Hicham, Borja López (entrenador)
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Pol
1 vermella: Cristian Ubón, Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Club Esportiu Europa
Club Esportiu Europa
Club Esportiu Europa

El 5 de juny de 1907 el Provençal i el Madrid de Barcelona van decidir ajuntar-se i naixia al barri barceloní de Gracia el C.E. Europa. Com a curiositat van aprofitar la dissolució del F.C. Europa per aprofitar el nom per fer l'ingrés i els va sortir mes econòmic. En la dècada dels anys 20, ara en fa 100 anys, va sorprendre a tota Espanya guanyant el campionat de Catalunya el que el va dur a poder jugar la Copa del Rei. Així va formar part dels nou equips que van formar la lliga espanyola, entre els que hi havien tres catalans, L'Europa, el F.C. Barcelona i el R.C.D. Español. A Primera va jugar del 1928 al 1932, després de la Guerra Civil van començar els problemes al club però en la dècada dels 60, del 1963 al 1968 va estar jugant a Segona Divisió. A partir de llavors la majoria de vegades ha jugat a Tercera, amb algun pas per categoria Regional i un parell de cops a segona B. Els seus colors son samarreta blanca amb una escàpula blava. Sants i Europa s'han trobat gairebé vuitanta vegades amb mes victòries dels escapolats que dels blanc-i-verds i aquest cop no pinta diferent. Hi ha punt d'esperança es que l'Europa només duu quatre derrotes, de dos d'elles fa un parell de jornades, el que ha fet que la U.E. Sant Andreu se li apropi en la classificació, i una de les altres dos derrotes va ser contra el Sants que li va guanyar el primer partit de la temporada. Tret d'això els números dels graciencs son 15 victòries 4 empats i 4 derrotes amb 34 gols a favor i 15 en contra, en Guillem sol ja en duu 28 encaixats, números que fan complicat pensar en treure res de la visita al camp de l'Europa, però treien lo ajustat de la classificació tampoc tenim gaire a perdre. El partit de la primera volta, el va guanyar el Sants per 2 a 1 (1). L'ultim partit al camp de l'Europa va ser el març del 2020 amb un 1 a 0 a favor dels escapolats (2). Resultat que era el mateix que el març del 2019 (3). I per trobat l'ultima victòria santsenca, en lliga, al camp de l'Europa hem d'anar fins el febrer del 1988 (4) amb gols de Castillo i Carlos. L'Europa ha de sortir a guanyar perquè després de ser líder tota la temporada te al Sant Andreu, que juga a casa de l'Hospi, a només un punt. I el Sants no li ve be res que no sigui guanyar en aquests moments, però es un mal adversari per treure alguna cosa positiva.

web: ceeuropa.cat
twitter: @CEEuropa
wikipedia: es.wikipedia.org
Hemeroteca
(3) Europa-Sants: més enllà del penal Betevé (31/03/2019)
(4) Europa 1, Sants,2 El mundo deportivo (pàg. 50) (15/02/1988)

Comentaris

Entrades populars