L'Europa guanya contra el Sants en l'últim instant i manté el lideratge

La informació ha estat extreta de Betevé



L'Europa guanya contra el Sants en l'últim instant i manté el lideratge

Els escapulats recuperen el lideratge i els tres punts en el darrer instant de partit

Raúl Muñoz Hernández | diumenge, 12 de març del 2023, a les 14.11


El CE Europa ha guanyat el derbi contra la UE Sants en un partit sense massa ocasions clares i que s'ha decidit en el temps afegit. Un xut llunyà de 25 metres d'Adnane ha superat Guillem Castelló per donar els tres punts al club gracienc i salvar el lideratge escapulat.

Primera part sense ocasions clares

La primera part ha estat de l'Europa que ha aviat, amb un xut de Borikó, ha aviat a la porteria de Castelló. Els homes entrenats per Ignasi Senabre han controlat la pilota amb la iniciativa del partit, però els Sants ha estat molt ordenat i no ha deixat que l'equip gracienc gaudeixi d'ocasions clares. Els escapulats i els santsencs han arribat al descans amb empat a 0.

Victòria "in extremis" gracienca

A la segona part, l'Europa ha buscat fer mal per la banda esquerra de Kilian. En una sortida d'un córner, Àlex Cano ha rematat una pilota al pal en l'avís més clar del partit en el minut 59. A mesura que han passat els minuts, l'Europa ha atacat més i millor, però els de Borja López s'han defensat bé. En els darrers minuts de partit, el Sants s'ha estirat i també ha buscat la porteria rival. Aliaga, amb un xut tímid, ha tingut l'oportunitat de marcar a les acaballes i el santsenc Sergio Paz ha rebut la segona groga per unes mans que els jugadors han discutit. En la falta a la frontal, Cano ha enviat la pilota a la barrera. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, un xut d'Adnane des de 25 metres ha acabat dins la porteria en el temps afegit i ha donat la victòria a l'equip escapulat.

La retransmissió per a twitch

Comentaris

Entrades populars