Sants - Girona B

U.E. Sants - Girona F.C. B
El partit
U.E. Sants
Girona F.C. B
Tercera RFEF Grup V (Jornada 25 - Temporada 2022/2023) - 19/03/2023 12:30
El proper dia 19 de març a les 12:30 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-cinquè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra el Girona F.C. B. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Antonio Ramírez Plaza, assistit per Álex Salguero Delgado i Vicente Alexandre Muñoz Baquero, tots tres del col.legi del Vallès Occidental.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Antonio Ramírez Plaza
Arbitre Assistent 1: Álex Salguero Delgado
Arbitre Assistent 2: Vicente Alexandre Muñoz Baquero
El col.legiat Antonio Ramírez Plaza des de el 2019, any rere any, ha arbitrat algun partit del Sants, ja fos com arbitre assistent o principal, l'últim cop el maig passat també a l'Energia. L'assistent Álex Salguero Delgado només ha arbitrat com a assistent un parell de cops al 2017, quan encara jugàvem a Primera Catalana. L'altre assistent, Vicente Alexandre Muñoz Baquero, també te experiència en partits del Sants, l'últim fa just un mes a l'Energia contra l'Hospi.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-cinquè partit del Sants de la temporada 2022/2023, 5 victòries 7 empats i 12 derrotes, i estem en zona de descens, perquè si, vam fer un bon partit contra el líder la jornada passada i vam perdre de manera desballestadora amb un fort xut des de fora l'àrea en el 95 i amb un jugador menys al camp per expulsió injusta i estem molt orgullosos de l'equip, però vam perdre i els equips que anaven darrera nostre a la classificació van guanyar. La diferencia essencial ara mateix, es que mentre la setmana, si guanyàvem tots els partits que quedaven estàvem salvats, ara mateix el fer-ho no ens assegura la salvació però el no fer-ho ens la complica molt. Així que els propers sis partits no poden ser altre cosa que sis victòries. Ara mateix estem empatats a punts amb el Badalona però l'average li es favorable i sempre quedarà per sobre en cas d'empat a punts. Així que aquest es el primer objectiu d'aquesta jornada, fer un millor resultat que el Badalona que rep a casa a la Muntañesa. Per darrera tenim al Vilassar de Mar a tres punts, que juga contra el Sant Andreu, així que hem de fer millor o mateix resultat que els vilassarencs per en els pitjor dels casos poder mantindre la posició. I a quatre punts per darrera nostre, tanca la classificació la Rapitenca, que juga contra el Vilafranca que va un punt per sobre nostre, i encara que sigui jugar amb foc, ens va millor que guanyin els rapitencs. Aquesta jornada la nostre lliga està entre aquest quatre equips, i lo ideal seria guanyar al Girona, que la Rapitenca guanyi al Vilafranca, i que Vilassar i Badalona perdin els seus respectius partits. Queden 18 punts per jugar, i està tot tant ajustat que encara matemàticament podem aspirar a ser quarts en la lliga, i la promoció d'ascens la tenim a 17 punts.
A la baixa confirmada pel que queda de la temporada, des de fa un parell de setmanes de Subias, hem d'afegir ara la d'Iván García. El qual va marxar del camp, l'ultim partit a l'Energia, amb una tarja groga perquè l'arbitre de torn deia que les seves queixes eren "cuentu".
La polèmica de la setmana es que per decisió tècnica l'equip prescindeix de Hicham. El jugador ha fet servir les xarxes per mostrar el seu enuig i adduir que la raó es l'haver anat entrenar per un equip de la Kings league, aquesta lliga paral.lela muntada per l'ex-blaugrana Gerard Piqué, i que en canvi en Cristian Ubón i en Marc Granero si poden jugar en aquesta lliga, en els equips El Barrio FC i XBuyer Team, respectivament. Per la seva banda Borja López diu que el problema es la actitud d'Hicham en l'equip. Com aquesta lliga te tant de renom, el cas ha sortit en un munt de medis digitals com per exemple marca.com: "Un jugador de la UE Sants ha sido apartado del equipo por entrenar en la Kings League InfoJobs"
Amb aquestes dues noves baixes, Iván García i Hicham, l'equip es queda amb només quinze jugadors del primer equip, i per aquesta jornada s'hauran d'afegir dos mes per sanció, les de Sergio Paz i Álex Ruiz, per tant tot sembla que en els partits que resten la banqueta la reforçarem amb força juvenils.
No li vam fer cap gol al líder la jornada passada per tant els golejadors continuen com estaven:

5 gols: Cristian Ubón
4 gols: Sergi Cadena
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va encaixar un nou gol, però la seva actuació el va incloure de nou en l'equip ideal de la jornada del diari Sport. Duu 29 gols encaixats en 18 partits, un gol cada 55 minuts. En Llasera no juga des de novembre passat, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

L'ultima jornada van veure tarja l'entrenador Borja López, que està a punt d'estar a la mitjana de l'equip que son quatre targes grogues i sense trepitjar la gespa, i l'Álex Ruíz, que es la cinquena del seu cicle i per tant es perdrà aquest partit (Art. 119). I en Sergio Paz va veure dos de grogues, l'ultima en el temps afegit, amb empat a zero, ja que l'arbitre va decidir que la pilota li tocava el braç i no l'esquena, així que es perd el partit per expulsió (Art. 120). A tot això el Sants com a club te una sanció: "Art. 117 - Imponer multa al club por producirse incidentes leves por parte de sus seguidores". Així les targes queden així així:

8 grogues: Cura, Iván García
6 grogues: Marc Rayo, Caresia
5 grogues: Sergio Paz, Álex Ruíz
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón, Cristian Ubón, Sergi Cadena
3 grogues: Castelló, Borja López (entrenador)
2 grogues: Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Pol
1 vermella: Cristian Ubón, Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Girona Futbol Club B
Girona Futbol Club B
Girona Futbol Club B

El filial del Girona F.C. va ser inscrit al 2011 i per raons administratives va acabar a Segona Catalana. Després el club va arribar a un acord amb el C.F. Peralada al juliol del 2017 i el Girona B va a passar a ser Girona C, però al trencar-se la col·laboració al 2019 i va tornar a ser Girona B i fins el dia d'avui. Per tant ha passat per totes les categories entre Segona Catalana i Tercera. Els seus colors son samarreta blanca amb franges verticals vermelles, com els pantalons i les mitges. El Girona B porta 10 victòries 4 empats i 10 derrotes, que el fa estar tranquil tot just al mig de la taula, a cinc punts de la promoció i a dotze nostre, que marquem el descens. La curta historia d'enfrontaments entre el filial del Girona i el Sants diu que el resultat pot ser qualsevol, però el Sants només li ha guanyat un cop jugant a casa i va ser al 2015 (1). El partit de la primera volta el va guanyar el Girona per 2 a 0 (2). L'últim partit a casa va ser al 2021 i el va guanyar al Girona per 0 a 1 (3) i el Sants no guanyar al Girona des de el 2016 (4). El Sants necessita guanyar i el Girona B no es mal rival per fer-ho, en aquesta lliga està sent pitjor a fora que a casa i està en una zona de la taula i en un moment de la lliga que perdre un partit no li suposa una urgència. Tot i les baixes hauríem d'aprofitar per sumar els tres primers punts per confirmar-nos la permanència en el camp, que després ja vindran els descensos compensats.

web: gironafc.cat
twitter: @GFCAcademia
wikipedia: es.wikipedia.org

Comentaris

Entrades populars