Vilafranca - Sants

F.C. Vilafranca - U.E. Sants
El partit
F.C. Vilafranca
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 26 - Temporada 2022/2023) - 26/03/2023 12:30
El proper dia 26 de març a les 12:30 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-sisè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra el F.C. Vilafranca. El partit es disputarà l'Estadi ZEM de Vilafranca del Penedès, a Vilafranca del Penedès, i serà dirigit pel col.legitat Xavier Alins Rodríguez, assistit per Adrià Vicente Delmar i Xavier Roca Rodríguez, tots tres del col.legi del Vallès Occidental.
Lloc del partit
Estadi ZEM de Vilafranca del Penedès
av. Catalunya, s/n (Vilafranca de Penedès)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Xavier Alins Rodríguez
Arbitre Assistent 1: Adrià Vicente Delmar
Arbitre Assistent 2: Xavier Roca Rodríguez
El col.legiat Xavier Alins Rodríguez des de el 2019, comença a ser un habitual arbitrant algun partit del Sants, ja sigui com arbitre assistent o principal, l'últim cop el novembre passat a l'Energia. L'assistent Adrià Vicente Delmar serà el primer cop en arbitrar un partit dels santsencs, al igual que el seu company Xavier Roca Rodríguez.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-sisè partit del Sants de la temporada 2022/2023, 5 victòries 7 empats i 13 derrotes, i continuem en zona de descens, després d'un desastrós partit la jornada passada. Des de fa dos mesos, que vam guanyar per última vegada, només hem fet un punt. Els últims sis partits havien de ser sis victòries per tindre opcions de quedar-nos a Tercera, i ja hem perdut el primer, queden només cinc, tres d'ells fora de casa. Ara mateix marquem el descens. A un punt per darrera està la Rapitenca, que va guanyar al Vilafranca i ja no es cuer, i a dos tanca la classificació el Vilassar de Mar que va empatar amb el Sant Andreu. Per davant tenim a punt el Vilafranca, el nostre rival d'aquesta jornada, que com nosaltres va perdre, i a tres punts el Badalona que va guanyar el seu partit, recordant que si empatem a punts sempre estaran per sobre nostre. El Sants ha de guanyar, per tant el Vilafranca perdria i el passaríem per dos punts i sortiríem del descens directe, sense importar el que facin els demès implicats. Si no guanyem estaria be fer un resultat igual o millor que el Badalona que juga contra el líder, l'Europa. Un resultat igual o millor que la Rapitenca, que juga contra la Grama. I un resultat igual o millor que Vilassar de Mar que juga contra l'Hospi. Si el nostre resultat es pitjor que els de la Rapitenca o Vilassar de Mar segurament perdríem un altre posició a la taula. Mirant cap a dalt, amb el que queda per jugar matemàticament només podem arribar a ser vuitens, i queda descartada qualsevol possibilitat d'ascens.
La jornada passada ja van seure a la banqueta, i jugar, cinc nois del juvenil, i Franco es va retirar després de sortir-se-li l'espatlla en una jugada tonta, així que tornarem a estar amb els jugadors contats per lluitar per tot.
No vam fer cap gol la jornada passada per tant els golejadors continuen com estaven:

5 gols: Cristian Ubón
4 gols: Sergi Cadena
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va encaixar tres gols, un d'ells olímpic (directe de corner), per tant ja puguen a 32 gols els que duu encaixats en 19 partits, un gol cada 53 minuts. En Llasera no juga des de novembre passat, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

L'ultima jornada no vam veure cap tarja i recuperarem els dos sancionats que es van perdre el partit de la jornada passada. Així les targes continuen igual:

8 grogues: Cura, Iván García
6 grogues: Marc Rayo, Caresia
5 grogues: Sergio Paz, Álex Ruíz
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón, Cristian Ubón, Sergi Cadena
3 grogues: Castelló, Borja López (entrenador)
2 grogues: Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Pol
1 vermella: Cristian Ubón, Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Futbol Club Vilafranca
F.C. Vilafranca
F.C. Vilafranca

El F.C. Vilafranca va ser fundat al 1904, com a conseqüència de l'impuls que esports com l'atletisme, el tenis o el motociclisme ja estaven donant a Vilafranca. El 9 d'agost de 1904, es fundava la Societat Foot-Ball Club Vilafranca i poques setmanes mes tard es van aprovar els estatuts. Ja disputaven partits però el seu ingrés a la Federació va ser el 1917. El seu punt mes àlgid va arribar a finals dels 20 i primers 30, però un accident tornant de un partit a Palafrugell i la Guerra Civil a mitjans dels 30 va provocar la caiguda del club. En els primers anys dels 60 va arribar a Tercera i des de llavors va combinant aquesta categoria amb les territorials catalanes. Els seus colors sempre son les quatre barres sobre fons groc, i amb vermell o blau per la resta de la indumentària. Els vilafranquins duen 5 victòries 8 empats i 12 derrotes, han empatat un partit que el Sants ha perdut. La seva dinàmica està sent molt semblant a la nostre amb la diferencia que fa dos jornades va guanyar al Peralada, l'únic que ha guanyat en aquest 2023. El partit de la primera volta ens van guanyar clarament, 0 a 4 (1), però l'ultima vegada que vam jugar a Vilafranca, desembre del 2021, vam guanyar 1 a 2 (2). L'estadística diu que en un Vilafranca Sants gairebé sempre guanyar els de vilafranquins però sempre queda l'esperança que per allà l'any 1965 li vam guanyar per 6 a 2 (3). El Vilafranca te el Sants trepitjant-li els talons i si el supera, i es el que passarà si el Sants guanya el partit, es ficarà en zona de descens directe. Si empaten, i la Rapitenca guanya, també entraria en descens, per tant en aquest partit tots dos es juguen la permanència.

Hemeroteca
(1) El Vilafranca atropella el Sants Betevé (20/11/2022)
(3) El Sans líder único batiendo fácilmente al Vilafranca El mundo deportivo (pàg. 8) (01/02/1965)

Comentaris

Entrades populars