C.F. Peralada - U.E. Sants

C.F. Peralada - U.E. Sants
El partit
C.F. Peralada, 0 - U.E. Sants, 0

Tercera RFEF Grup V (Jornada 30 - Temporada 2022/2023)
Data: 23/04/2023 12:00
Lloc: Camp Municipal de Peralada. psg. de Catalunya, s/n (Peralada).
Col.legiats: Rubén Mancera Antón. Noureddine Benamar Hoba i Mohamed Elkasmi Elkasmi.
Les dades

C.F. Peralada: Aroca; Pere Espuña (Palacios), Romero, Alan Baró, Gallardo (Marc Pijuán), Santi Varese; Joan Tomás (Dani Gómez), Pol Gómez, Adrià Méndez; Solans (Biel) i Marc Nierga (Llorens Busquets).
Suplents: Pau Carbó i Gerard Caixàs.

Canvis:
Entra Dani Gómez per Joan Tomás (min. 58).
Entra Palacios per Pere Espuña (min. 58).
Entra Llorens Busquets per Marc Nierga (min. 68).
Entra Biel per Solans (min. 77).
Entra Marc Pijuán per Gallardo (min. 77).
Sancions:
TG: Llorens Busquets (min. 89).


U.E. Sants: Castelló; Tébar (Sergio Paz), Marc Rayo, Álex Ruíz, Dani Lucea, Cura (Pol Vila); Granero, Pol, Gabaldón (Didac Fernández); Sergi Cadena i Caresia.
Suplents: Iván Márquez i Balagué.

Canvis:
Entra Sergio Paz per Tébar (min. 68).
Entra Pol Vila per Cura (min. 77).
Entra Didac Fernández per Gabaldón (min. 84).
Sancions:
TG: Cura (min. 71), Pol Vila (min. 89).



Comentari:

I fins aquí la participació de la U.E. Sants a Tercera divisió, a la que vam tornar en la temporada 2018/2019, després de que no pugéssim la temporada anterior per una polèmica entre el Horta, la FCF i el Sants per una errada arbitral. I no oblidem una pandèmia que va paralitzar la temporada 2019/2020. Aquesta temporada també va començar amb polèmica amb la RFEF i d'inacció de la FCF en el cas del Cerdanyola, que es va acabar resolvent a falta de un parell de setmanes per començar la lliga, quan els santsencs havien planificat tot per jugar a Primera Catalana mes i mig mes tard. Esportivament la primera volta no es que fos meravellosa, però la segona ha estat desastrosa, no hem guanyat un partit des de finals de gener!. No ajuda que en les últimes jornades, marxin jugadors, es facin fora d'altres i tinguem a un bon grapat de lesionats. En aquesta última jornada hem perdut també a Llasera per lesió. El Pichichi de l'equip ha estat Sergi Cadena amb set gols, que amb els cinc de Ubón, son gairebé la meitat dels marcats. I hem encaixat cinquanta-sis gols, gairebé dos per partit. Al final Sants, Vilassar i Vilafranca han perdut la categoria. L'Europa ja es equip de Segona Federació. Sant Andreu, San Cristóbal, Hospi i Peralada lluitaran per una plaça. Els demès en principi continuaran a Tercera Federació, però Badalona, Rapitenca (que ha superat al Badalona en l'última jornada) i Tona hauran de continuar patint fins que acabin de jugar el grup cinquè i el tercer de Segona Federació. La temporada vinent sembla que hi haurà una nova categoria, de la que serem pioners, i a la que esperem arribar amb molts dels jugadors d'aquesta temporada, mes bons reforços, que puguem planificar be la temporada i que hi tornem a Tercera ben aviat.


Comentaris

Entrades populars