Sants - Grama

U.E. Sants - F.E. Grama
El partit
U.E. Sants
F.E Grama
Tercera RFEF Grup V (Jornada 27 - Temporada 2022/2023) - 02/05/2023 17:00
El proper dia 2 d'abril a les 17:00 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-setè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra la F.E. Grama. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Marcos Fernández Quintero, assistit per Jesús Gimeno Solans i Joan Canos Martínez, tots tres del col.legi Barcelona1.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Marcos Fernández Quintero
Arbitre Assistent 1: Jesús Gimeno Solans
Arbitre Assistent 2: Joan Canos Martínez
El col.legiat Marcos Fernández Quintero gairebe ens arbitra un cop l'any des de el 2016, i aquesta tempora ja ho va fer al'octubre a la jornada 6. L'assistent Jesús Gimeno Solans tambe es un habitual a les bandes però des de 2019, l'últim cop ara farà un any. I Joan Canos Martínez serà el primer cop en arbitrar un partit dels santsencs.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-setè partit del Sants de la temporada 2022/2023, 5 victòries 7 empats i 14 derrotes, som penúltims i amb peu i mig de perdre la categoria. La jornada passada vam jugar donant-ho tot, i vam perdre el que havíem aconseguit amb molt esforç en el últim moment. Tot i que de fet la diferencia entre empatar o perdre només hagués estat anímica ja que l'únic que ens serveix es guanyar. I mes veient que tots els demès implicats en el descens van puntuar. Pel que fa aquesta segona volta portem dos victòries, un empat i vuit derrotes, set punts dels trenta-tres disputats. Per tant només queden només quatre partits, dotze punts. Per sortir del descens directe en necessitem com a mínim quatre punts en quatre jornades i que la resta d'implicats no en facin cap.
Els implicats son el Vilassar de Mar, que tanca la classificació, a només un punt del Sants, i que aquesta jornada juga contra el Castelldefels que duu una mala ratxa de resultats però que te una posició tranquil·la a mitja taula, sabent que ja no pot perdre la categoria. La Rapitenca empatada a punts amb nosaltres però que però que en cas d'empat passa per davant nostre. Juga a casa contra el Tona que necessita de tres punts per aconseguir matemàticament la permanència. El Badalona, que està a tres punts, mes un en cas d'empat, necessita guanyar per no tornar a zona de descens directe i juga a casa contra el Girona que aspira a entrar en llocs de promoció d'ascens. El Vilafranca està a quatre punts, mes un cinquè en cas d'empat, necessita guanyar per no apropar-se a zona de descens i juga contra el San Cristóbal que ha de puntuar per continuar en zona de promoció d'ascens. I finalment la Grama, que es el nostre rival d'aquesta jornada i que com el Tona, estan empatats a punts, necessita tres punts per assegurar-se la permanència. Per acabar el repàs, tot i que ja no ens influeix en res, jugaran Sant Andreu i Europa, jugant-se la primera plaça. Hospi i Montañesa jugant-se places de promoció d'ascens. I Peralada i Pobla de Mafumet que han de guanyar per no perdre opcions en les places de promoció d'ascens en properes jornades. Fem el que fem aquesta jornada no sortirem de zones de descens directe, però per poder fer-ho en la propera jornada hem de fer un resultat millor que el que facin Badalona i Rapitenca, i millor o igual que el que faci el Vilassar de Mar.
Per afrontar el repte de guanyar aquestes quatre últimes jornades ho farem amb una baixa mes, el que fa que siguem dotze jugadors de camp, mes dos porters, i la resta hauran de ser juvenils. Nota positiva, tot i la derrota el diari Sport a inclòs a Álex Ruiz en el millor onze de la jornada.
La baixa d'aquesta setmana ha estat la mediàtica rescissió de Cristian Ubón. El Cristian compaginava el jugar a la U.E. Sants amb jugar a l'equip de El barrio de la Kings league. Aquesta última jornada, el mateix dia, el Sants jugava pel matí a Vilafranca i per la tarda El barrio jugava la Final four a Barcelona. En Cristian va decidir, pressionat o no al final la decisió es seva, no jugar amb el Sants per estar fresc per l'altre competició. Final guanyada pel seu equip, on el Cristian va ser premiat com a millor jugador, que es va disputar en un Camp nou ple a besar, i que va ser emesa per la televisió, Twitch i de gran audiència i difusió a les xarxes socials. Aquest fet de ser una competició tan mediàtica i recolzada per un munt d'influencers ha fet que aquest conflicte d'interessos sembli mes gran del que es. En Cristian es un treballador, el Sants es un de les seves feines i El barrio es un altre. Mentre no entrin en conflicte el desenvolupament de les dues cap de les empreses es queixarà. Si pel que sigui, totes dues el reclamen al mateix temps, el treballador ha de decidir per quina es decanta i l'empresa descartada es lliure de decidir si a pesar d'això continua comptant amb ell o prescindeix dels seus serveis. Aquesta situació no només ha afectat al Sants, d'altres equips catalans també s'han vist afectats, però potser per ser el Cristian un jugador destacat en el torneig ha fet que alguns influencers s'haguin pronunciat de manera berruera cap a el president o l'entitat, com ho va fer el senyor Sergio Agüero. I això ha provocat que molts dels seus followers mes acèrrims haguin ens haguin posat "a caure d'un burro" al club i de rebot aquells que ens l'estimem, però qualsevol acostumat a les xarxes ja sap que a aquestes bretolades, ni cas. Des de el meu punt de vista, el de un soci, fill i net de socis, i que duu gairebé mig segle veient jugar al Sants, la decisió presa pel club en aquest cas es la correcta. Si un jugador en cas de conflicte prefereix jugar amb un altre entitat, fantàstic, que se li pagui el que se li deu, se li agraeix el seu esforç, que en aquest cas ha estat gran, i se li desitja el millor pel futur, per cert ja ha fitxat per l'U.D. Gornal. La mala temporada de l'equip, perquè encara que ens salvem serà dolenta, no depèn del Cristian o el Hicham, com no van dependre en el passat la marxa de Barberà, Castillo o Navarro, per destacar alguns amb molta mes influencia per la historia del club que el Cristian.
Tornant al futbol, la jornada passada vam fer dos gols, un el Sergi Cadena i un altre l'Álex Ruiz de penal, per tant els golejadors queden així:

5 gols: Cristian Ubón, Sergi Cadena
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura, Dani i Álex Ruiz

Castelló va encaixar de nou tres gols, per tant ja puguen a 35 gols els que duu encaixats en 19 partits, un gol cada 48 minuts. En Llasera no juga des de novembre passat, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

L'ultima jornada vam veure quatre targes, entre elles la quarta pel Borja i la cinquena per Gabaldón que es perdrà el partit. Així les targes continuen així:

9 grogues: Cura
8 grogues: Iván García
7 grogues: Marc Rayo
6 grogues: Caresia
5 grogues: Sergio Paz, Álex Ruíz i Gabaldón
4 grogues: Franco, Granero, Cristian Ubón, Sergi Cadena i Borja López (entrenador)
3 grogues: Castelló
2 grogues: Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías i Pol
1 vermella: Cristian Ubón i Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Fundació Esportiva Grama
F.E. Grama
F.E. Grama

La F.E. Grama es fundada el 2 de juliol de 2013 amb el suport de les institucions de la ciutat i amb la ajuda esportiva de absorbir quinze equips, de diferents categories, de la Fundació Privada Escola de Futbol Calella. Així van començar a Quarta Catalana el 2013/2014 on van ser-hi dos temporades i van començar a guanyar campionats fins que a la 2018/2019 van arribar a Tercera. Van baixar a Primera Catalana però van tornar de nou a Tercera on encara hi son. Els seus colors son samarreta blava, pantalons blancs i mitges blaves. La Grama està a nou punts de places de descens directe i en queden dotze per jugar, i per dalt podria fins i tot ser segon. Segurament voldran guanyar per no preocupar-se de res mes fins al final de lliga, però el perdre tampoc sembla que els hi hagui de suposar cap gran maldecap. Cosa que el Sants hauria d'aprofitar-se'n per guanyar el partit. De fet el partit de la primera volta va ser la nostre primera victòria fora de casa i ens va fer sortir de la cua de la classificació (1). Tot i que aquesta va ser una rara excepció, ja que habitualment en un U.E Sants - F.E. Grama sempre guanya el de casa com en el 2021 (2) i el 2019 (3)

web: fegrama.cat
twitter: @fundaciograma
wikipedia: es.wikipedia.org
Hemeroteca
(2) El Sants s'imposa a la Grama i deixa de ser cuer Grama TV a Youtube (25/03/2021)
(3) J.25: U.E. Sants 1 - F.E. Grama 0 GramaTV | Youtube (27/01/2019)

Comentaris

Entrades populars