TG: Dani Martí (min. 31), Montalbán (min. 50), Escarrabill (min. 81).

1-2 Montalbán (min. 51).
2-2 Sergio Paz (min. 60).
2-3 Ángel (min. 66).

Crònica:

Un partit mes perdut i un pas mes a prop del descens. Quart partit consecutiu perdut, el segon consecutiu perdut per 3 a 2 i el tercer consecutiu en el que encaixem tres gols. I la lluita dels sansencs ha estat al 100% però tres errades defensives han desfet tres empats que tant ens costen aconseguir.

Només començar, el primer xut del partit, la Grama ho ha convertit amb el 0 a 1, des de fora l'àrea i sense gaire oposició per fer el xut. Vint-i-quatre minuts i unes quantes arribades infructuoses ens ha costat fins a connectar amb el cap de Sergi Cadena per fer l'empat. Amb atacs aquí i allà s'ha arribat a la fi de la primera part. La segona comença amb un Sants amb ganes i un parell d'arribades, però duiem sis minuts d'aquesta part quan una centrada des de la banda ha acabat amb un remat del davanter, sol, i pràcticament a porta buida. El Sants ha començat a posar pressió sobre la porteria dels de Santa Coloma, sobretot en jugades des de sacades de banda, i en una de elles Sergio Paz ha engaltat un fort xut des de fora l'àrea que ha estat un nou empat, i un parell de minuts mes tard la defensa de la Grama ha tret una pilota de sota pals. Però sis minuts després del segon empat, una pilota que va de punta a punta de l'àrea santsenca perquè el davanter la controli i de fort xut creuat faci el tercer. Fins al final ha pogut arribar el 3 a 3 com el 2 a 4, però el marcador ja no se ha mogut.

A l'inici del partit els santsencs duien una samarreta per donar suport a Franco, amb qui tampoc es podrà contar la resta de temporada.

Dels rivals directes pel descens Rapitenca i Badalona han guanyat els seus partits, i Vilassar i Vilafranca han perdut. Matemàticament podríem afegir al Tona que també ha perdut, que encara pot descendir però a qui ja no podem superar. El Sants si es vol salvar ha d'aconseguir com a mínim cinc punts dels nou que queden, però encara que ho faci depèn dels demès. De res serveixen els punts que aconsegueixi si es compleixen dos d'aquests casos:

Cas 1: El Badalona faci 3 o mes punts

Cas 2: El Vilafranca faci 5 o mes punts

Cas 3: La Rapitenca faci 6 o mes punts

Cas 4: Vilassar faci mes punts que el Sants

La propera jornada: Tona -Sants, Vilafranca - Badalona, Montañesa - Vilassar