El Vilanova cau (4-2) al camp del Sants, de Lliga Elit, en el segon partit de preparació

La informació ha estat extreta de elprimer.cat

Codina i Matty, autors dels gols del conjunt de Vilagut

per Redacció 28 agost 2023

Ian Álvarez pesegueix un jugador del Sants // TWITTER UE SANTS-ANDREA GIMÉNEZ

El Vilanova va perdre ahir per 4-2 al camp del Sants, equip de Lliga Elit, en el segon compromís de preparació. El partit va pertànyer al Trofeu de Festa Major del barri barceloní.

El primer temps va estar ple d'alternatives. Els de Vilagut van estrenar el marcador mitjançant el capità Codina superat el primer quart d'hora.

Martí va empatar per al Sants al minut 19 i els locals es va posar per davant al minut 23 amb un gol de Borja en un córner. Just abans del descans, Matty va empatar per al Vilanova.

En la segona meitat es van mantenir les taules fins al darrer quart d'hora, quan el Sants va marcar les diferències amb dianes d'Álex i de Jon.

Vilagut continua acoblant les noves peces en l'engranatge del Vilanova, que dimecres (20.30 h) juga el tercer partit de pretemporada al camp del Vila-seca.