Els ingredients necessaris

La informació ha estat extreta de torneigdhistorics.cat

Els ingredients necessaris

02.08.2023 Edició 2023

A la cuina de El Bulli, Ferran Adrià utilitza per les seves creacions culinàries els ingredients adients per a cada plat. Ni més ni menys, sempre l'encerta. Per alguna cosa és considerat un dels millors cuiners del món! Nosaltres a les nostres cuines també tractem de fer-ho, però amb receptes més simples. Tot i això, no sempre ens surt bé i ens podem passar de sal o fer curt d'aquell vi que tenim al rebost per donar un sabor especial als guisats.

L'Històrics, però, sempre té alguna cosa d'especial. La falta de gols s'equilibra amb la igualtat i la bona feina dels porters o els errors dels davanters amb els encerts de les defenses. Però a la segona jornada del torneig, el menú va sortir perfecte. Sobretot pel Cerdanyola, que va aconseguir el bitllet per semifinals.

Tensió, competitivitat, una expulsió, igualtat i golassos, tots del conjunt del Vallès, van fer de la tarda de dimarts una jornada difícil d'oblidar. El rival del Manresa dissabte vinent no es va certificar fins a les acaballes de la jornada gràcies a una fuetada de l'incombustible Boris Garros, que va acabar amb les esperances d'un l'Hospitalet molt ambiciós. Qui va dir que només era un torneig d'estiu? Això és l'Històrics!

El Sants, centenari al torneig de tornejos de la nostra terra, va ser el primer a caure pels dos cops pràcticament seguits que va rebre per part del Cerdanyola, i l'Hospitalet, molt ben acompanyat a les graderies i amb un sempre perillós Sanku, va lluitar de valent davant els verds, escalfats per l'expulsió del seu entrenador als primers minuts.

Oliver Ballabriga va veure la vermella i va agafar el relleu de Manolo González, últim entrenador expulsat a l'Històrics. Va ser en l'edició de 2016, quan entrenava al Badalona; quatre anys abans, un Piti Belmonte que dirigia al Sant Andreu va marxar de la banqueta abans de temps.

Com si fos un perfum amb l'olor ben concentrada, la segona jornada de l'Històrics 23' va tindre tota l'essència del torneig. També hi va haver record per qui no va poder ser-hi, com quan el Sants va saltar a la gespa amb una samarreta donant ànims al seu jugador Raúl Hurtado, de baixa per un accident de trànsit. I per les futures generacions: en David Cura ens va deixar la imatge tendre del dia al saltar a la gespa amb la seva filla Gala.

I amb aquest gran sabor de boca vam tancar una nova jornada d'un Històrics que hi torna avui dimecres amb la disputa del grup 3, format per Sant Andreu, Montañesa i Terrassa. Es pot millorar el viscut ahir a la gespa del Nou Sardenya? És clar que sí, és l'Històrics!

Comentaris

Entrades populars