Granollers - Sants

E.C. Granollers - U.E. Sants
El partit
E.C. Granollers
U.E. Sants
Lliga Elit (Jornada 1 - Temporada 2023/2024) - 17/09/2023 12:00
El proper dia 17 de setembre a les 12:00 la U.E. Sants s'estrenarà en la nova Lliga Elit jugant contra l'E.C. Granollers. El partit es disputarà al Camp municipal de futbol de Granollers, a Granollers, i serà dirigit pel col.legitat José Areño Gil, assistit per Víctor García Doz i Lluis Quero Batalla, tots tres del col.legi de Tarragona.
Lloc del partit
Camp municipal de futbol de Granollers
Tetuan 52 (Granollers)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: José Areño Gil
Arbitre Assistent 1: Víctor García Doz
Arbitre Assistent 2: Lluis Quero Batalla
Tant l'arbitre principal com el primer assistent sera la primera vegada que xiulen en un partit del Sants, mentre que l'assisten Lluis Quero Batalla, el dia del partit en farà un any menys un dia que tambe va estar a la banda d'un partit jugat a casa contra el Castelldefels.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

La Unió Esportiva de Sants estrenarà una nova categoria inexistent fins al dia d'avui. Categoria que es situa just per sota de la de Tercera Federació on ha estat jugant aquests últims anys.
La pretemporada no ha estat gens dolenta en quant a resultats. Vam disputar el Torneig d'Històrics, pràcticament sense entrenar-hi, on vam ser eliminats a la primera fase sense marcar cap gol. A partir d'aquí s'han jugat set amistosos amb cinc victòries i dos derrotes, quinze gols a favor i vuit en contra, no encaixant mai mes de dos gols per partit. Una nova temporada carregada de jugadors joves tot i mantinent alguns dels ja habituals, i amb nous dissenys de samarretes. La temporada anirà perfilant quins son els jugadors principals per Borja López, que enceta la seva segona temporada com a entrenador principal, però la plantilla per la temporada 2023/2024 queda així:

  1.-Iker Camacho Mancilla, porter, 25 anys, primera temporada, la temporada passada va jugar al U.E. Rubí i al C.F. Molins de Rei
  2.-Daniel Lucea Pons, defensa, segona temporada
  3.-Javier Boza Monroig, defensa, 24 anys, primera temporada, la temporada passada va jugar al C.F. Vilanova Geltrú
  4.-David Cura Gascón, defensa, 28 anys, desena temporada amb el primer equip i tota la vida al club
  5.-Álex Ruiz Rivera, defensa, segona temporada
  6.-Borja Montejo Collet, mig, primera temporada, la temporada passada va jugar a l'Unificació Llefià
  7.-Alejandro Avilés Díaz, defensa, primera temporada, la temporada passada va jugar a l'At. Sant Just
  8.-Cristian Poyatos Vico, mig, primera temporada, la temporada passada va jugar a l'Unificació  Llefià
  9.-Jon Luna Gabaldà, mig, 22 anys, primera temporada, la temporada passada va jugar al Santfeliuenc F.C.
10.-Martí Ramos Ruiz, defensa, 28 anys, primera temporada, les últimes tres temporada les ha jugat al C.F. Martorell
11.-Gonzalo Carmona Doya, davanter, primera temporada, la temporada passada va jugar a U.E. Vilassar de Mar, F.C. Martinenc i E.C. Granollers
13.-Pau Llasera i Santolaria, porter, 21 anys, quarta temporada amb el primer equip i tota la vida al club
14.-Lucas Escayola Rayuela, mig, 19 anys, primera temporada tot i que ja va estar convocat en tres partits en la 2021/2022, la temporada passada va jugar al juvenil del C.E. Sabadell F.C.
15.-Sergio Peña Pérez, defensa, primera temporada, la temporada passada va jugar a l'Unificació Llefià
16.-Oriol Badia Lázaro, mig, primera temporada al primer equip i porta cinc temporades al club
17.-Nicolás Júnior Martínez Arenas, davanter, segona temporada, la primera va ser a la 2021/2022 mentre que en la 2022/2023 va jugar al C.F. Montañesa i al C.B. Terlenka
18.-Albert Ruiz Plaza, mig, 28 anys, primera temporada, la temporada passada va jugar al C.F. Badalona
19.-Eloi Pozuelo Riera, davanter, 20 anys, primera temporada, la temporada passada va jugar al At. Sant Just
20.-Mamadouba Soumah, davanter, 22 anys, primera temporada, la temporada passada va jugar a l'U.E. Tàrrega i al C.F. Mollet U.E.
21.-Sergio Vence Alonso, mig, 27 anys, primera temporada, les últimes tres temporada les ha jugat a l'U.D. Gornal
22.-Ayman Zoubair Essakhi, defensa, primera temporada, la temporada passada va jugar al juvenil del C.F. Badalona
23.-Óscar Fernández Asensio, davanter, primera temporada, les últimes dos temporades les va jugar a l'Unificación Bellvitge
24.-Raul Hurtado Ciércoles, mig, primera temporada, la temporada passada va jugar al juvenil de l'U.E. Sant Andreu


E.C. Granollers - U.E. Sants

El rival
Esport Club Granollers
E.C. Granollers
E.C. Granollers

Equip fundat el 2 de març de 1913 i club degà del futbol al Valles Occidental. El 1913 Salvador Mas i Agustí Torrellas, crean una societat anomenada Granollers Foot-ball Club. El 8 d'agost de 1915 es canvia el nom a Granollers Sport Club. El 1917 entra a formar part de la Federació catalana de futbol, començant a jugar en la temporada 1917/1918 al Campionat de Catalunya. Després de la guerra civil passa a anomenar-se Club Deportivo Granollers i passara gairebé 25 anys jugant a Tercera. Llavors passaria setze anys jugant a Regional Preferent arribant a jugar en la 1976/1977 a la Primera Regional. El 1982 torna a canviar el seu nom per Esport Club Granollers i des de llavors ha estat pujant i baixant entre Tercera i Regional Preferent o Primera Catalana, arribant a jugar en la 2011/2012 a Segona Catalana. La temporada passada va quedar cinquè a Primera Catalana que li va donar la plaça a Lliga Elit.
Els enfrontaments entre Granollers i Sants arriben a una vuitantena sent el primer el gener de 1935 (1). Amb tants partits disputats, al final els resultats històrics estan força compensats, amb millors temporades per un equip i d'altres per l'altre. Tot i això no es estrany veure resultats cridaners com un 6 a 1 a favor dels granollerins al 1935 (2) o un 5 a 1 a favor dels santsencs en el 1978 (3). Els últims enfrontaments han estat a Tercera on els dos equips van coincidir des del 2018 fins al 2022, quan el Granollers va baixar i finalment el Sants no per decisions extra esportives de la federació amb tercers equips involucrats. L'ultim partit a Granollers va ser el 6/3/2022 on els de casa van guanyar per 1 a 0 (4)

Hemeroteca
(1) Sans, 0 Granollers, 0 El mundo deportivo (pàg. 5) (07/01/1935)
(2) Granollers, 6 Sans, 1 El mundo deportivo (pàg. 5) (30/09/1935)
(3) SANTS, 5 GRANOLLERS, 1 El mundo deportivo (pàg. 31) (25/09/1978)

Comentaris

Entrades populars