Rubí - Sants

U.E. Rubí - U.E. Sants
El partit
U.E. Rubí
U.E. Sants
Lliga Elit (Jornada 3 - Temporada 2023/2024) - 01/10/2023 12:00
El proper dia 1 d'octubre a les 12:00 la U.E. Sants disputarà la tercera jornada de la Lliga Elit jugant contra el U.E. Rubí. El partit es disputarà al Camp de Futbol ZEM Can Rosés, Rubí, i serà dirigit pel col.legitat Marcel Arbós López, assistit per Carlos Lavega Alonso i Álex Torres Hoyas, tots tres del col.legi de Lleida.
Lloc del partit
Camp de Futbol ZEM Can Rosés
av. Olimpíades, 79 (Rubí)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Marcel Arbós López
Arbitre Assistent 1: Carlos Lavega Alonso
Arbitre Assistent 2: Álex Torres Hoyas
Ni l'arbitre principal ni el seu primer assistent mai han xiulat en un partit del Sants, en canvi n'Álex Torres Hoyas ho va fer un parell de cops una a la temporada 2016/2017 i un altre a la 2017/2018.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Portem dos partits a la nova lliga Elit i cap punt, i la impressió no es que juguem malament però que si no ho fem millor: mes intensitat, tancar millor la defensa en moments claus,... la cosa agafarà mala pinta. De moment som els cuers empatats amb el Figueres, però ells han encaixat dos gols menys. Tot just s'han jugat dos jornades, i tothom està per davant nostre, però es pot destacar que hi ha quatre equips no han perdut, Santboià que ha empatat tots dos i Lloret, Vic i Europa B que ho han guanyat tot.
Tot i que no va tindre conseqüències en el resultat final, cal destacar la mala actuació de l'arbitre la jornada passada, sobretot al final del partit, que com a resultat ha donat una sanció per Jon Luna, que va ser amonestat un cop ja havia estat substituït. Com a curiositat vam estrenar el nou disseny a la nostra samarreta blanc-i-verda.

A la llista de golejadors entra Óscar Fernández, que va marcar el segon gol de la temporada pel Sants:
1 gol: Martí, Óscar Fernández.

Iker Camacho va encaixar tres gols mes, amb el Martí Molina de nou a la banqueta, i per tant ell s'enduu el 100% dels gols rebuts:
Iker Camacho: 5 gols en 2 partit (1 gol cada 36 minuts)

I Jon Luna es perdrà el partit per veure dos targes grogues:
3 targes grogues: Jon Luna.
1 targeta groga: Dani Lucea, Álex Ruiz i Javi Boza.

El rival
Unió Esportiva Rubí
U.E. Rubí
U.E. Rubí

Va ser un 30 de juny de 1912 quan un grup de joves de Rubí va jugar contra el Castellbisbal. No fou fins el 1917 que no va prendre forma de club sota el nom de Rubí Futbol Club, fins el 1927 que va desaparèixer. El 1932 es va refundar sota el nom Unió Esportiva Rubí fins el dia d'avui. Fins a primers dels 80, sempre jugant a Primera regional i algun cop a Segona regional i una temporada a Preferent. En els 80 puja de nou a Preferent i pràcticament no ha tornat a jugar mes avall. A principis del 90 puja a Tercera i en la temporada 1992/1993 juga a Segona B. I des de els 2000 es mou entre Tercera i Primera Catalana, amb algun pas ràpid per Preferent. La temporada passada va ser segon al grup 2 de Primera Catalana i per això te plaça en aquesta Lliga Elit. I d'aquí 10 dies disputaran una prèvia de la Copa del Rei i si guanyen veuran en el seu camp un equip de Primera.
Tot i fundar-se gairebé en el mateix temps, el primer partit del Sants contra el Rubí es de l'any 1982, on vam pedrer 0 a 1 (1) a casa. Jo no recordo si aquell dia hi era al camp, però la crònica deixa clar que els arbitres van muntar un bon enrenou per recordar. L'últim partit disputat entre tos dos es un amistós del 2017 on el Sants va guanyar per 1 a 4 amb gols de Navarro, Chicho, Cura i Forcadell (2). Per trobar l'ultim oficial entre tots dos hem d'anar fins el 2011, jornada 25 de Primera Catalana, per trobar un 2 a 1 a favor del Rubí (3) amb gol de Peque.
El Sants ha de començar a guanyar i el Rubí que duu una victòria i una derrota, no sembla un mal moment per fer-ho i atrapar-lo a la taula.

Hemeroteca
(1) Escándalo en el Julià Capmany El mundo deportivo (pàg. 28) (27/09/1982)
(3) El Rubí no sentencia en la primera mitad y acaba a remolque del Sants El mundo deportivo (pàg. 36) (28/02/2011)

Comentaris

Entrades populars