Sants - Lloret

U.E. Sants - C.F. Lloret
El partit
U.E. Sants
C.F. Lloret
Lliga Elit (Jornada 2 - Temporada 2023/2024) - 24/09/2023 12:30
El proper dia 24 de setembre a les 12:30 la U.E. Sants s'estrenarà a casa en la nova Lliga Elit jugant contra el C.F. Lloret. El partit es disputarà a l'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Aleix Blanch Orduña, assistit per Noureddine Benamar Hoba i Anthony Fernández Bacalao, tots tres del col.legi de Granollers.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Aleix Blanch Orduña
Arbitre Assistent 1: Noureddine Benamar Hoba
Arbitre Assistent 2: Anthony Fernández Bacalao
Ni l'arbitre principal ni el seu segon assistent mai han xiulat en un partit del Sants, en canvi en Noureddine Benamar Hoba ha estat dos cops a la banda d'un partit dels blanc-i-verds, tots dos cops en l'últim any, i tots dos cops en partits contra el Peralada.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

El nostre primer partit a la nova lliga Elit va ser una derrota. Res greu, però sembla que encara estem encaixant les peces, mentre la resta d'equips ens tenen en el punt de mira, ja que ens donen per favorits, encara que només sigui perquè l'any passat érem a Tercera i la resta a Primera Catalana. Així que haurem de fer el possible per donar-los la raó. De la classificació poc es pot dir amb una jornada. Cinc equips empatats a tres punts al cap d'amunt per haver guanyat, cinc empatats a zero al cap d'avall per haver perdut i sis empatats a un punt al mig de la taula per haver empatat els seu partit. També va ser l'estrena de la nostra nova segona samarreta, negra amb una creu verda.

De moment el nostre golejador es en Martí, primer i únic golejador de la temporada:
1 gol: Martí.

També només hem tingut un porter aquesta temporada i ha estat en Iker Camacho, amb el Martí Molina a la banqueta, i per tant ell s'enduu el 100% dels gols rebuts:
Iker Camacho: 2 gols en 1 partit (2 gols per partit)

I ja hem vist les primeres targes de la temporada:
1 targeta groga: Dani Lucea, Álex Ruiz i Jon Luna.

El rival
Club de Futbol Lloret
C.F. Lloret
C.F. Lloret

Equip fundat el 1921. L'afició a Lloret pel futbol va començar a inicis del segle XX, impulsat per la presencia d'en Joan Gamper que passava allà els estius. Els primers clubs van apareixer cap allà el 1915, i en el 1918 va apareixer un C.F. Lloret, però el que actualment duu aquest nom va començar com S.C. lloret al 1921. Un cop passada la Guerra Civil va pendre el nom de Club de Fútbol Lloret i un cop acabada la dictadura ja en català. Gairebé sempre ha jugat en categories de Catalunya, però la dècada entre el 1981 i el 1991 la va passar a Tercera. Categoría en la que ja hi havía estat entre el 1966 i 1970. La temporada passada va quedar sisè del Grup 1 a Primera Catalana que li va donar la plaça a Lliga Elit.
L'ultim partit entre Sants i Lloret es del març del 2017, que va acabar amb un empat a 2, on Peque i Navarro van remontar un partit que se'ls havia complicat amb un 0 a 2 (1). Els enfrontaments entre Lloret i Sants no arriben a una trentena, sent el primer el 27 de desembre de 1967, quan gairabé duien tots dos mig segle de vida, un partit avançat a la dinovena jornada on el Sants s'imposava al líder de Tercera, jugant gairebé tot el partit amb deu jugadors (2). Entre aquets enfrontaments crida l'atencio els dos disputats en la temporada 2014/2015 on a la primera volta, el novembre, el Lloret vaguanyar per 4 a 1 (3) pero a la tornada, a l'abril, va ser el Sant que va guanayar per 5 a 2 (4).
La jornada passada el Lloret va guanyar 3 a 1 al filial del Sabadell el que el col.loca a la part alta de la taula.

Hemeroteca
(2) Merecido triumfo al líder El mundo deportivo (pàg. 4) (28/12/1966)
(3) CF Lloret 4 -1 UE Sants Futbol Cat Media - YouTube (08/11/2014)
(4) El Sants goleja el Lloret (5-2) Betevé (12/04/2015)

Comentaris

Entrades populars