At. Lleida - Sants

C.E. Atlètic Lleida - U.E. Sants
El partit
C.E. Atlètic Lleida
U.E. Sants
Lliga Elit (Jornada 7 - Temporada 2023/2024) - 28/10/2023 20:00
El proper dia 28 d'octubre a les 20:00 la U.E. Sants disputarà la setena jornada de la Lliga Elit jugant contra el C.E. Atlètic Lleida. El partit es disputarà al Camp de futbol municipal Ramón Farrús, a Lleida, i serà dirigit pel col·legiat Sergi Baño González, assistit per Raúl Garrido Maldonado i Jorge Pérez Lluis, tots tres del col·legi del Vallès Occidental.
Lloc del partit
Camp de futbol municipal Ramón Farrús
c/ del Riu Ebre, 16 (Lleida)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Sergi Baño González
Arbitre Assistent 1: Raúl Garrido Maldonado
Arbitre Assistent 2: Jorge Pérez Lluis
L'arbitre principal, Sergi Baño González, ara no fa ni un any estava a la banda fent d'assistent en un partit contra la Pobla de Mafumet. I com ja va sent habitual, els seus assistents Raúl Garrido Maldonado i Jorge Pérez Lluis mai ha estat en un partit del Sants.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

En el sisè partit a la Lliga Elit va servir per reafirmar el que ja sembla una dinàmica que s'ha de canviar. Tenim bona defensa, però que de tant en tant bada, però el nostre punt mes fluix ja no es la davantera, es el gairebé no xutar entre els tres pals. I així es complicat guanyar cap partit. Estem a la zona baixa de la classificació. Aquesta la tanca l'Horta amb 4 punts, ja que l'ultima jornada va guanyar el seu primer partit. També ho va fer la Guineueta i per tant ja no hi ha cap equip sense saber que es la victòria a la Lliga Elit. Per sobre de l'Horta estan Santboià, Granollers, Sants, Guineueta amb 5 punts i el Viladecans amb 6. A la part alta, Europa B, primer, i Can Vidalet, tercers, continuen sense saber que es perdre un partit. Entre tots dos està el Lloret.

A la llista de golejadors s'hi va sumar Eloi Pozuelo, el que fa un total de 4 gols en 6 jornades, el que vol dir que necessitem partit i mig per marcar un gol:
1 gol: Martí, Óscar Fernández, Alejandro Avilés i Eloi Pozuelo.

I en la de gols encaixats, l'Iker Camacho va augmentar la estadística en dos gols mes, 7 en 6 partits no son dades dolentes, però els seus companys fan que semblin pitjors del que son:
Iker Camacho: 7 gols en 6 partit (1 gol cada 77 minuts)

Tot i que va haver-hi una tangana, provocada pels d'Esplugues, només vam tindre tres targes grogues, i una d'elles, de nou, a la banqueta:
3 targes grogues: Jon Luna.
2 targes grogues: Álex Ruiz, Cristian Poyatos, Escayola i Cura.
1 targeta groga: Dani Lucea, Javi Boza, Borja Montejo, Sergio Fernández (segon entrenador), Borja López (entrenador), Iker Camacho i Álex Jiménez (Ajudant).

El rival
Club Esportiu Atlètic Lleida
C.E. Atlètic Lleida
C.E. Atlètic Lleida

El C.E. Atlètic Lleida es l'equip mes nou de la categoria, fundat el 22 de juny del 2019. Gairebé cent anys mes tard que la Unió Esportiva de Sants. Aquest dia un grup d'empresaris i professionals lleidatans van fundar el club, amb l'idea de tornar a tindre un referent en el món del futbol a la capital lleidatana. Per això es van fusionar amb el C.E. EFAC Almacelles, un 28 de juny de 2020, i així desapareixia l'Almacelles per aparèixer el At. Lleida a Primera Catalana a la temporada 2020/2021. La temporada passada va acabar tercer del seu grup de Primera Catalana, el que li va donar la plaça en la nova Lliga Elit.
Per tant aquest serà el primer partit entre totes dues entitats, el que no deixa de ser un fet històric en els 101 anys dels blanc-i-verds.
L'At. Lleida es ara mateix dels capdavanters de la lliga, amb tres victòries, un empat i dos derrotes. Duu mes gols encaixats que nosaltres, els lleidatans 9, els santsencs 7, però el pitjor es que quasi ens tripliquen en gols marcats, 11 els lleidatans, 4 els santsencs. Sembla complicat treure una victòria, i a sobre a Lleida, però es que els següents partits son Figueres, Horta, Palamòs i Sabdell B. Toca fer canvi de xip urgentment.

Comentaris

Entrades populars