U.E. Sants - C.F. Can Vidalet

U.E. Sants - C.F. Can Vidalet
El partit
U.E. Sants, 1 - C.F. Can Vidalet, 2

Lliga Elit (Jornada 6 - Temporada 2023/2024)
Data: 22/10/2023 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Toni Fontova Cerdà. Mohamed Tabiza Ahouary i Martín González Muelas.
Les dades

U.E. Sants: Iker Camacho; Javi Boza (Oriol Badia), Álex Ruiz (Dani Lucea), Cura; Sergio Peña, Cristian Poyatos, Escayola (Albert), Martí, Nico Martínez (Paul Oulai); Óscar Fernández (Alejandro Avilés) i Eloi Pozuelo.
Suplents: Llasera.
Técnics: Borja López, Sergio Fernández i Álex Jiménez.

Canvis:
Entra Paul Oulai per Nico Martínez (min. 59).
Entra Alejandro Avilés per Óscar Fernández (min. 59).
Entra Albert per Escayola (min. 65).
Entra Oriol Badia per Javi Boza (min. 78).
Entra Dani Lucea per Álex Ruiz (min. 78).
Sancions:
TG: Escayola (min. 59), Álex Jiménez (min. 71), Cura (min. 88).


C.F. Can Vidalet: Uri Llaveria; Iván Blanco, Adri Guillén, Domi; Güell (Carles González), Bru, Pol Reñé, Owono, Aidan (Pau Escobar); Roger i Pozzo (Capitán (Víctor)).
Suplents: Iván Casado i Fabre.
Técnics: Francesc Rubio i Albert Pérez.

Canvis:
Entra Capitán per Pozzo (min. 45).
Entra Carles González per Güell (min. 76).
Entra Pau Escobar per Aidan (min. 86).
Entra Víctor per Capitán (min. 89).
Sancions:
TG: Roger (min. 79), Albert Pérez (min. 88), Capitán (min. 88), Pol Reñé (min. 89).
TV: Albert Pérez (min. 88).


Gols:
0-1 Aidan (min. 13).
1-1 Eloi Pozuelo (min. 26).
1-2 Capitán (min. 52).


Crònica:

Estem a la sisena jornada i ja hem perdut tres partits. La derrota d'avui no ha tingut gaire historia. La primera part el control ha estat del Can Vidalet. Que no perill ja que el Sants no ha passat gaires angunies en tot el partit. En el minut 13 una badada de la defensa, ha deixat entrar a un jugador rival dins de l'àrea i amb un xut fluixet i creuat, ha marcat el primer gol. El Sants no feia cap xut a porteria, fins el minut 26 on ha fet els dos primers. El primer la rebutjat el porter del Can Vidalet i el rebuig l'ha convertit l'Eloi en l'empat. No havíem fet res però l'empat ja ens estava be. D'aquí al final de la primera part res d'interessant.

La segona ha començat amb la segona, i ultima, badada de la defensa en el partit, i amb el dos a un definitiu. Això si, aquest cop amb un gran xut ajustat on l'Iker no l'ha pogut parar. Llavors el Can Vidalet ha fet un pas enrere i el Sants un endavant, però sense perill, ni xut entre pals. Quan el partit era a tocar d'acabar-se el Can Vidalet ha demostrat no saber guanyar, i en una sacada de banda, a favor dels santsencs a prop de la banqueta arlequinada, li han tret d'un cop la pilota al jugador santsenc que anava a treure. Així ha començat una tangana, a la que els jugadors del Sants s'han apuntat sense dubtar-ho. Al final un parell de targes grogues, una per Cura, i l'expulsió d'un dels auxiliars del Can Vidalet, quan hi havien una trentena de persones compartint impressions. Només quedava el descompte i els jugadors visitant han començat a veure's afectats per tota una sort de lipotímies, curades pel xiulet final. I a l'acabar semblava que haguessin guanyat la copa del món, i no un partit de lliga contra un dels equips amb pitjors resultats. Coses del futbol.

En quan els blanc-i-verds amb sis partits ja es poden començar a treure conclusions de cap on anem. El darrera no pateix, tot i que de tant en tant es despisten. Som un dels menys golejats de la categoria. El problema està en que es generen zero ocasions de gol. De mitja per partit, deuen de xutar unes deu vegades, i entre pals només va un parell. Això provoca que gairebé no tinguem ni cornes a favor, ni cops francs a prop de l'àrea per provar alguna estratègia. No es pressiona suficient a la defensa contraria, amb el que no es roba ràpid la pilota i no hi han contraatacs. Les bandes no funcionen tant com deurien de fer-ho, com tampoc ho fa el mig camp, i per tant els davanters no els arriben pilotes. Porter i defensa pengen un munt de pilotes en llarg, les quals no es guanya gairebé cap i acaben en peus del rival. I els quatre gols que portem son mes per habilitat dels seus autors que per ocasions creades per l'equip. Estem a principi de temporada, i entenc de futbol el que entén un soci que està a la banda, però o comencem a generar ocasions de gols, moltes ocasions de gols, per partit o lluitarem per no baixar a Primera Catalana.



Comentaris

Entrades populars