U.E. Sants - U.E. Figueres

U.E. Sants - U.E. Figueres
El partit
U.E. Sants, 0 - U.E. Figueres, 3

Lliga Elit (Jornada 8 - Temporada 2023/2024)
Data: 05/11/2023 17:00
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: José Jareño Gil. Lluis Quero Batalla i Javier Crespo Diaz.
Les dades

U.E. Sants: Llasera; Javi Boza (Óscar Fernández), Cura, Álex Ruiz, Sergio Peña, Paul (Nico Martínez); Alejandro Avilés, Jon Luna, Albert (Cristian Poyatos); Gonzalo Carmona i Eloi Pozuelo.
Suplents: Íker Camacho, Martí i Oriol Badia.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Sancionats: Dani Lucea.
Lesionats: Borja Montejo, Vence, Àxel i Raúl Hurtado.

Canvis:
Entra Cristian Poyatos per Albert (min. 45).
Entra Nico Martínez per Paul (min. 63).
Entra Óscar Fernández per Javi Boza (min. 63).
Sancions:
TG: Albert (min. 12).


U.E. Figueres: Marcel Expósito; Ayoub, Pol Blay, Zou, Pugi; Reñé, Bech (Ousman), Tubi (Genís), Khalid (Àlex Sánchez); Ferrón (Teixi) i Moha (Joel Cat).
Suplents: Pol Tarrenchs, Castillejo, Roger Molas i Pep Vergara.
Técnics: Roger Vidal.

Canvis:
Entra Genís per Tubi (min. 36).
Entra Teixi per Ferrón (min. 62).
Entra Ousman per Bech (min. 80).
Entra Joel Cat per Moha (min. 80).
Entra Àlex Sánchez per Khalid (min. 80).
Sancions:
TG: Pugi (min. 59).


Gols:
0-1 Moha (min. 1).
0-2 Khalid (min. 40).
0-3 Teixi (min. 72).


Crònica:

Començaré per l'única cosa una mica bona, durant uns 40 minuts em jugat millor que en altres partits inclús hem xutat amb perill. La resta, tot dolent. Comencem perquè havien passat 30 segons, primer xut dels figuerencs, rebutja la cama d'un defensa, la pilota surt cap a dalt, la defensa es despista, i allà estava el davanter per empènyer la pilota dins de la xarxa i ningú ho evita.

El Sants ha trigat 30 minuts en fer el primer xut, i ha estat la primera parada del porter del Figueres. Un parell de xuts mes, i quan ja s'acabava la primera part, al voler sortir amb la pilota controlada des de la porteria en una passada entre Pau, avui titular, i la defensa, li acaben donant al davanter contrari que de nou ho te molt fàcil per fer el segon. 

Tota la primera part, inclús amb alguna bona ocasió, el Sants no semblava posar-li gaire intensitat. No semblava que jugués a casa i anés perdent des de el minut u, contra un equip que no generava perill. En canvi a partir del minut 55, ha començat a jugar com voldríem els afeccionats, tot i que continua faltant gol. El tercer gol ha començat en un corner a favor. El treu Poyatos, li torna a ell en segona instancia i intenta una passada a Nico, que aquest no entén i acaba a peus d'un jugador figuerenc. Aquest fa una cursa de tres quarts de camp, on nomes el persegueix Poyatos i Óscar Fernández, que no poden evitar que marqui el tercer a plaer, mentre la resta s'ho mira des de la llunyania. 

No tinc solucions, però si he vist aquesta mateixa situacions altres cops. O les peces no son les correctes, o l'entrenador no les sap encaixar. Espero equivocar-me, i de molt, però sembla que l'únic que es pot esperar del nostre Sants, es que abans de final d'any trobin l'equilibri que faci que a final de temporada no patim per continuar la vinent a la Lliga Elit. Comentaris

Entrades populars