U.E. Sants - U.E. Valls

U.E. Sants - U.E. Valls
El partit
U.E. Sants, 2 - U.E. Valls, 1

Lliga Elit (Jornada 13 - Temporada 2023/2024)
Data: 17/12/2023 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Víctor Moreno Martínez. Nicolás Sebastián Díaz Giaccomassi i Albert Estrade Pey.
Les dades

U.E. Sants: Íker Camacho; Prado, Álex Ruiz, Sergio Peña, Dani Lucea, Cura; Borja Montejo (Escayola), Jon Luna (Martí), Cristian Poyatos (Albert); Eloi Pozuelo (Alejandro Avilés) i Paul Oulai (Javi Boza).
Suplents: Llasera, Zaid, Salcedo i Óscar Fernández.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Lesionats: Àxel i Raúl Hurtado.

Canvis:
Entra Escayola per Borja Montejo (min. 67).
Entra Albert per Cristian Poyatos (min. 67).
Entra Martí per Jon Luna (min. 73).
Entra Alejandro Avilés per Eloi Pozuelo (min. 73).
Entra Javi Boza per Paul Oulai (min. 79).
Sancions:
TG: Cura (min. 61), Prado (min. 70), Albert (min. 89).


U.E. Valls: José; Óscar (Rooney), Miró, Èric (Bati), Pol; Coch, Plana (Gómez), Guasch; Ramonet (Vega), Folch i Prades (Rabassó).
Suplents: Héctor, Riki i Palau.
Técnics: Manel Cazorla.

Canvis:
Entra Gómez per Plana (min. 45).
Entra Rabassó per Prades (min. 45).
Entra Rooney per Óscar (min. 45).
Entra Vega per Ramonet (min. 73).
Entra Bati per Èric (min. 76).
Sancions:


Gols:
1-0 Dani Lucea (min. 43).
2-0 Jon Luna (min. 45).
2-1 Coch (min. 61).


Crònica:

Quarta victòria a la lliga, tercera consecutiva a casa, contra el segon classificat, ara tercer, i tot que continuem en zona de descens, estem empatats a punts amb els que estan fora, cosa del average. Lo dolent: que encara no juguem be, i que no aconseguim deixar la porteria a zero. Les coses bones: molts mes xuts a porteria, hem començat marcant i no ens hem deixat remuntar, estem fent de l'Energia un fortí o que la moral no ha caigut quan hem encaixat el gol del Valls, son algunes de les coses bones que es poden dir del partit d'avui .

Fins al minut 15 l'única cosa que ha passat ha estat un xut llunyà del Sants per intentar sorprendre al porter del vallenc, que juga molt avançat, però tot i que durant tot el partit hem tingut varies oportunitats de xut llunyà a porta buida, no hem aprofitat cap. En el minut 15 dos oportunitats, sense gaire perill però entre pals, per part del Sants. Tot el joc fins arribar al final de la primera part, ha estat el Valls tenint el control de la pilota, en zones allunyades del perill, que de tant en tant acabaven en arribades resoltes sense gaires problemes per l'Iker, avui de nou sota pals. Mentre el Sants es defenia sense ensurts i sortia a la contra. Tot i això el primer gol ha arribat a pilota parada, a falta de dos minuts per acabar la primera part. Una falta rematada per Borja, mal rebutjada pel Valls, i des de dins de l'àrea petita, Dani Lucea rematava un segon cop de cap a gol. Treu el Valls de mig camp, arriben a l'àrea santesenca, que recuperen la pilota, i amb una passada llarga, i una gran carrera Jon Luna, arriba a l'àrea contraria i creua de fort xut per fer el segon. I final de la primera part. Amb dos fuetades el Sants acabava de fer-se amb el partit.

La segona han continuat intentant-ho, amb alguns xut perillosos com els de Paul i Prado, tots dos desbordant des de la dreta de l'atac, però el tercer no ha arribat. El Valls continuava amb el seu control sense perill, fins que en el 61 la defensa santsenca ha frenat una internada amb una falta al límit de l'àrea. La sensació des de la banda es que la barrera estava mal col·locada, i amb un fort xut amb rosca per fora d'ella ha arribat el gol del Valls. Tret d'una jugada resolta amb una gran parada d'Iker, la resta dels trenta minuts llargs que s'han jugat, la sensació era mes de perill perquè de qualsevol xut podia arribar un gol, que no per perill i oportunitats clares per part del segon classificat. I perquè no arribàvem a fer-ne el tercer en les contres.

Ara arriba la parada nadalenca i el Sants no tornarà a jugar fins a meitat de gener, al camp de la Guineueta, que ara mateix està a punt per darrera nostre. Guanyar aquest partit es obligatori, per marcar diferencies amb els que van darrera i continuar pujant posicions per encarar l'últim partit de la primera volta, contra l'Europa B a casa, amb mes tranquil·litat i dinàmica positiva.

No es que el 2023 sigui un any per emmarcar, baixant de tercera, amb mal inici a la lliga Elit, només guanyant  6 dels  27 partits oficials disputats. Que treien a Cura, Llasera, Álex Ruiz, Dani Lucea, i algun mes que segur que em deixo, i Borja a la banqueta, res ha estat constant en aquestes vint-i-set alineacions i així es complicat fer res amb futur. Son 101 anys de historia i som el Sants, així que segur que el 2024 portarà coses millors.



Comentaris

Entrades populars