Sants - Granollers

U.E. Sants - E.C. Granollers
El partit
U.E. Sants
E.C. Granollers
Lliga Elit (Jornada 16 - Temporada 2023/2024) - 28/01/2024 12:30
El proper dia 28 de gener a les 12:30 la U.E. Sants disputarà la setzena jornada de la Lliga Elit, primer partit de la segona volta, jugant contra l'E.C. Granollers. El partit es disputarà al Camp de l'Energia, i serà dirigit pel col·legiat Vicente Alexand Muñiz Baquero, assistit per Jordi Torres Luque i Hamza Ajeob Khomsi, tots tres del col·legi del Vallès Occidental.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Vicente Alexand Muñiz Baquero
Arbitre Assistent 1: Jordi Torres Luque
Arbitre Assistent 2: Hamza Ajeob Khomsi
L'arbitre principal Vicente Alexand Muñiz Baquero serà el primer partit que xiula a l'U.E. Sants. El seu assistent Jordi Torres Luque, dels tres es que mes vegades ha estat en un partit santsenc, en dos ocasions. I l'assistent Hamza Ajeob Khomsi va estar fa unes jornades a la banda en el partit contra el Viladecans.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

La quinzena jornada va suposar una nova derrota, que era d'esperar al jugar contra un dels líders de la categoria, però no per un sol gol i de penalty que pocs vam veure al camp. Tot i que a la classificació no ho reflexa, som penúltims, duem una bona ratxa de resultats, ben cimentada en els partits de casa. Dels últims sis partits, tres victòries, un empat i dos derrotes, contra Sabadell B i Europa B. Que son tres dels quatre partits que portem guanyats en aquesta lliga. El que fa que no estiguem mes a dalt, en la zona tranquil·la, es tindre fins a vuit derrotes i ser l'equip que menys gols fa a la categoria. Només onze.
Darrera nostre tenim al Granollers, si perdem ens passaran. Estem empatats a punts amb el Rubí, i tenim a un punt al Viladecans. A dos a Palamós i Guineueta. I a tres Santboià i Can Vidalet, que ja estan a mitja taula. Es urgent guanyar, però veient com està la classificació i els enfrontaments dels demes equips aquesta jornada, el guanyar es trauria de la zona de descens.

Una jornada mes un dels santsencs torna a estar a l'onze ideal de El mundo deportivo, en aquest cas ha estat en Paul Oulai.

Ja portem dos jornades sense marcar cap gol, per tant la llista de golejadors no te canvis:
2 gol: Eloi Pozuelo, Martí, Jon Luna.
1 gol: Óscar Fernández, Alejandro Avilés, Sergio Peña, Adri Prado i Dani Lucea.

I vam encaixar un de penalty:
Iker Camacho, 14 gols en 12 partits (1 gol cada 77 minuts)
Pau Llasera, 7 gols en 4 partits (1 gol cada 51 minuts)

Va veure tarja Jon Luna, estant a la banqueta segons l'acte, Borja Montejo, Alex Ruiz i Paul:
5 targes grogues: Dani Lucea.
4 targes grogues: Jon Luna.
3 targes grogues: Cura, Albert, Borja Montejo i Álex Ruiz.
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Alejandro Avilés, Javi Boza, Borja López (entrenador) i Prado.
1 targeta groga: Sergio Fernández (segon entrenador), Iker Camacho, Álex Jiménez (Ajudant), Sergio Peña i Paul.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Esport Club Granollers
Esport Club Granollers
E.C. Granollers

Equip fundat el 2 de març de 1913 i club degà del futbol al Vallès Occidental. El 1913 Salvador Mas i Agustí Torrellas, creen una societat anomenada Granollers Foot-ball Club. El 8 d'agost de 1915 es canvia el nom a Granollers Sport Club. El 1917 entra a formar part de la Federació catalana de futbol, començant a jugar en la temporada 1917/1918 al Campionat de Catalunya. Després de la guerra civil passa a anomenar-se Club Deportivo Granollers i passara gairebé 25 anys jugant a Tercera. Llavors passaria setze anys jugant a Regional Preferent arribant a jugar en la 1976/1977 a la Primera Regional. El 1982 torna a canviar el seu nom per Esport Club Granollers i des de llavors ha estat pujant i baixant entre Tercera i Regional Preferent o Primera Catalana, arribant a jugar en la 2011/2012 a Segona Catalana.
El partit de la primera volta, al setembre, va significar la primera derrota santsenca de la lliga, per 2 a 1 (1). I qui va marcar el gol va ser Martí Ramos, que no ha tingut molts minuts però ha fet dos dels onze gols de l'equip. A part del debut a la Lliga Elit, també ho va ser de la nova segona equipació. L'última vista del Granollers a terrenys santsenc, va ser l'octubre del 2021 (2), partit que el Sants va guanyar per 3 a 0, amb gols de Favio, Nico i Raúl. Buscant un precedent esperançador, recordar que en la visita dels del Granollers el dia de Sant Valentí de 1981, on els blanc-i-verds van guanyar per 5 a 2. Royuela en va fer dos gols, acompanyat per un de Medina, un altre de Mora i un de Olmo.
El Granollers potser es l'únic equip de la categoria que te una trajectòria tant dolenta com la nostre, i guanyar al Sants a la primera jornada es de les poques coses positives que ha fet. Necessiten guanyar tant com nosaltres però mentre la nostre trajectòria en els últims partits es positiva, la seva es molt irregular, tot i que fa un parell de jornades li van fotre 6 al Palamós. L'ideal seria guanyar els propers cinc o sis partits, gairebé tots contra equips que ara mateix estan de mitja taula cap avall, abans d'encarar la recta final.

Hemeroteca
(3) SANTS, 5 - GRANOLLERS, 2 El mundo deportivo (pàg. 32) (16/02/1981)

Comentaris

Entrades populars