Sants - Rubí

U.E. Sants - U.E. Rubí
El partit
U.E. Sants
U.E. Rubí
Lliga Elit (Jornada 18 - Temporada 2023/2024) - 18/01/2024 12:30
El proper dia 18 de febrer a les 12:00 la U.E. Sants disputarà la divuitena jornada de la Lliga Elit, jugant contra l'U.E. Rubí. El partit es disputarà a l'Energia, i serà dirigit pel col·legiat Joel Garriga Alonso, assistit per Pau Barnils Delgado i Sergio Castillo Ledesma, tots tres del col·legi de Tarragona.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Joel Garriga Alonso
Arbitre Assistent 1: Pau Barnils Delgado
Arbitre Assistent 2: Sergio Castillo Ledesma
L'arbitre principal, Joel Garriga Alonso, només ha xiulat un cop al Sants, des de la banda i d'això fa gairebe quatre anys. El seu assistent, Pau Barnils Delgado, serà el tercer cop de fer-ho des de la banda, l'últim cop el novembre a la jornada 11. I Sergio Castillo Ledesma s'estrena xiulant els blanc-i-verds.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

A la dissetena jornada es va perdre una gran oportunitat de guanyar tranquil·litat, cosa de la qual no estem sobrats. Però tampoc ens va sortir gaire malament, ja que el futbol te aquestes coses, i resulta que el nostre error es menys ja que tret de l'Europa B que va guanyar a la Guineueta, tothom va empatar. Va ser el primer partit de la temporada que vam poder veure per la tele dels blanc-i-verds, i no ho vam fer malament, fins i tot es podria dir continuem progressant, però en l'única jugada que en Paul no va ser mes ràpid que l'equip contrari, van xutar aconseguint l'empat. Poc mes van fer els lloretencs durant el partit.
La classificació no ha tingut gaires canvis, tret de que la Guineueta, com va pedrer, ara la tenim a només un punt per davant. I el següent ja es el Vic a quatre. Per sota com fa una jornada, estem empatats en punts amb Can Vidalet, Santboià i Palamós. Estem a dos punts de Rubí i Viladecans, i a cinc del Granollers. Pel que fa que sigui importantíssim guanyar per ampliar la distancia del Rubí.
Per continuar aquesta recuperació hem tornat a fitxar a Pau Caresia, que a final de la temporada passada va marxar al Prat, al igual que el Sergio Paz. Com ja comença a ser un bon costum, El mundo deportivo inclou a l'Álex Ruiz en el seu onze de la jornada i el diari Sport fa lo mateix amb l'Albert Ruiz.

La jornada passada vam fer un gol, que el va marcar l'Albert Ruiz, i ja son onze jugadors diferents que han fet els nostres setze gols:
2 gol: Eloi Pozuelo, Martí, Jon Luna, Alejandro Avilés i Sergio Peña.
1 gol: Óscar Fernández, Adri Prado, Dani Lucea, Cura, Zaid i Albert Ruiz.

I vam encaixar un gol, l'Iker, i a la banqueta va ser-hi el Gerard Ferrerons:
Iker Camacho, 15 gols en 14 partits (1 gol cada 84 minuts)
Pau Llasera, 7 gols en 4 partits (1 gol cada 51 minuts)

Van veure tarja el Sergio Peña, l'Álex Ruiz, en Cura i en Paul:
5 targes grogues: Dani Lucea.
4 targes grogues: Jon Luna, Cura, Albert i Álex Ruiz.
3 targes grogues: Borja Montejo, Prado i Paul.
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Alejandro Avilés, Javi Boza i Borja López (entrenador).
1 targeta groga: Sergio Fernández (segon entrenador), Iker Camacho, Álex Jiménez (Ajudant), Sergio Peña.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Unió Esportiva Rubí
Unió Esportiva Rubí
U.E. Rubí

Va ser un 30 de juny de 1912 quan un grup de joves de Rubí va jugar contra el Castellbisbal. No fou fins el 1917 que no va prendre forma de club sota el nom de Rubí Futbol Club, fins el 1927 que va desaparèixer. El 1932 es va refundar sota el nom Unió Esportiva Rubí fins el dia d'avui. Fins a primers dels 80, sempre jugant a Primera regional i algun cop a Segona regional i una temporada a Preferent. En els 80 puja de nou a Preferent i pràcticament no ha tornat a jugar mes avall. A principis del 90 puja a Tercera i en la temporada 1992/1993 juga a Segona B. I des de els 2000 es mou entre Tercera i Primera Catalana, amb algun pas ràpid per Preferent.
El partit de la primera volta va acabar amb un empat a zero (1), que ara seria un mal resultat, ja que segurament faria que aquells que van igualats a punts amb nosaltres ens passarien. I en el cas de perdre a sobre el Rubí ens passaria pel davant. Tot i que els últims partits jugats a casa contra el Rubí no son gaire favorables,estaria be fer com al 2002 i guanyar per 4 a 3 (2), i així seguir amb la bona ratxa que portem en els últims partits jugats a casa. Tot i que no passaria res per guanyar amb un únic gol com vam fer l'any 1990 (3).
Com ja passava la jornada passada, estem a mitja taula però una ensopegada ens envia de nou a la zona de descens. La setmana passada vam ensopegar i va sortir be perquè va ensopegar tothom, però rarament això tornarà a passar. A mes el Rubí segur que arriba amb ganes de guanyar i així deixar enrere un dels seus rivals en aquestes places de descens. No es el Rubí de la primera volta que estava preparant el partit de la Copa del Rei,  sinó que ara hem d'anar fins al desembre per trobar la seva última victòria i fins el novembre per trobar l'ultima a domicili, però ara que tothom s'ho juga tot les estadístiques acaben sent paper mullat.

Hemeroteca
(1) Rubí-Sants 0-0 El mundo deportivo (pàg. 28) (02/10/2023)
(2) El Sants envía al Rubí a Preferente Betevé (06/05/2002)
(3) Sants, 1 - Rubí, 0 El mundo deportivo (pàg. 32) (28/05/1990)

Comentaris

Entrades populars