Viladecans - Sants

U.D. Viladecans - U.E. Sants
El partit
U.D. Viladecans
U.E. Sants
Lliga Elit (Jornada 27 - Temporada 2023/2024) - 28/04/2024 17:00
El proper dia 28 d'abril a les 17:00 l'U.E. Sants disputarà la vint-i-setena jornada de la Lliga Elit, jugant contra l'U.D. Viladecans. El partit es disputarà al Camp de Futbol Municipal de Viladecans, a Viladecans, i serà dirigit pel col·legiat Marcel Arbós López, assistit per Xavier Ortiz Pérez, i Alberto Puscasu, tots tres del col·legi de Lleida.
Lloc del partit
Camp de Futbol Municipal de Viladecans
c/ de Ferran i Clua, s/n (Viladecans)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col·legiats
Arbitre principal: Víctor Moreno Martínez
Arbitre Assistent 1: Iván Ramos Muñoz
Arbitre Assistent 2: Jordi Marc Garcia Torres
El col·legiat Víctor Moreno Martínez ja ens va arbitrar, a casa, contra el Valls a la primera volta. L'assistent Iván Ramos Muñoz ha estat varies vegades a la banda de un partit santsenc, però en cap a la lliga Élit. I tots dos junts amb Jordi Marc Garcia Torres ja van ser els arbitres en un partit amistós jugat a l'Energia l'agost passat.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

La vint-i-sisena jornada va portar la setena, balsàmica, victòria de la lliga. Després del daltabaix de perdre a Palamós, la victòria contra el segons classificat de la lliga compensa un mica. Tot i que la victòria es va fer sortir de la zona de descens, acompanyat pels resultats de la resta d'equips de la zona baixa, la derrota a Palamós fa que no estem encara una posició mes a dalt, i ara ja es tan important no estar en el descens com no ser-hi en zona de possibles descensos compensats. I en cas d'empat a punts amb el Palamós sempre sortirem perdent.
Estem empatats a punts amb el Palamós però una posició per sota. A un punt per darrera tenim al Granollers, a tres al Santboià, a cinc el nostre rival d'aquesta jornada, el Viladecans i a sis a la Guineueta, que tanca la classificació. Per sobre tenim un forat de cinc punts amb Can Vidalet i Lloret.
El Palamós juga contra la Guineueta, mentre guanyem ens dona igual el que passi, però de no fer-ho ens convé que el Palamós no guanyi. El Granollers jugarà contra el Figueres, i el Santboià contra el Vic. Tant els de Vic com els de Figueres estan en lluita per tenir places d'ascens, i ens vindria be que tots dos equips de dalt puntuessin el màxim possible. I Can Vidalet i Lloret juguen contra Rubí i At. Lleida, tot i que ens igual el rival mentre perdin. Nosaltres jugarem contra el Viladecans i l'idea seria enfonsar-lo el màxim possible en la classificació, ara es penúltim, per no patir si rellisquem. Que relliscarem.
Per la seva banda l'Europa B, ja es el flamant campió de la primera Lliga Elit de la historia del futbol català. Els santsencs només han de pensar en guanyar tots els partit que li queden, sense importar-li el rival i sense importar-li els mals resultats fora de casa, ja que només un d'ells serà a casa. Les matemàtiques diuen que els blanc-i-verds encara podem aconseguir una plaça per jugar l'ascens, la temporada ens diu que si no premem en quatre jornades podem ser equip de Primera Catalana.
Cada cop que el Sants aconsegueix un bon resultat, els diaris ens posen els jugadors santsencs en els seus equips ideals, i aquest cop en Poyatos està en el del diari Sport i Javi Boza en el de El mundo deportivo.

Vam marcar dos gols, un de penalty, un en Caresia, que s'estrena aquesta temporada, i l'altre l'Eloi Pozuelo, que passa a ser el nostre pichcichi :
3 gol: Eloi Pozuelo.
3 gol: Sergio Peña i Alejandro Avilés.
2 gol: Martí, Jon Luna i Àlex Ruiz.
1 gol: Óscar Fernández, Adri Prado, Dani Lucea, Cura, Zaid, Albert Ruiz, Cristian Poyatos i Caresia.

Si deixem de banda el desastre de Palamós, l'Iker continua amb el seu habitual gol encaixat per partit:
Iker Camacho, 26 gols en 22 partits (1 gol cada 76 minuts)
Pau Llasera, 9 gols en 5 partits (1 gol cada 50 minuts)

Pel que expliquen les cròniques poc encert va tenir el col·legiat en les seves decisions la jornada passada, i per sort només ho vam pagar amb quatre targes grogues. Dani Lucea, Cura, Avilés i Jon Luna. Alejandro Avilés i David Cura cumpliran tots dos un partit de sanció per acomulació de cinc targes (Art. 334).:
8 targes grogues: Jon Luna.
6 targes grogues: Àlex Ruiz i Dani Lucea.
5 targes grogues: Albert, Cura i Alejandro Avilés.
4 targes grogues: Paul, Borja Montejo i Prado.
3 targes grogues: Sergio Peña i Borja López (entrenador).
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Javi Boza i Sergio Fernández (segon entrenador).
1 targeta groga: Iker Camacho, Álex Jiménez (Ajudant), Pau Llasera i Caresia.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Unión Deportiva Viladecans
U.D. Viladecans
U.D. Viladecans

Fundat els voltants del 1920, per Eduardo Sans (mestre) i uns amics per duu el futbol a Viladecans, però sense federar-se. La federació va arribar el 29 de setembre de 1930 sota el nom de Fútbol Club Cataluña de Viladecans. Entre el 1936, amb l'inici de la Guerra Civil, va perdre la federació, que la recupera de nou el 1944 sota el nom de Club Deportivo Viladecans. Jugà sempre en les categories regionals del futbol català,i en arribar el 1958 canviarien, un cop mes, de nom adoptant ja l'actual, Unión Deportiva Viladecans.
El partit de la primera volta el vam guanyar, a casa, vestits de lila, marcant dos gols i amb Pau sota pals, tot un conjunt de estranyeses dins d'aquesta temporada (1). Per trobar l'última victòria santsenca a Viladecans hem d'anar fins setze anys enrere. 0 a 1 en el minut 80 amb gol de Jota (2).
A aquest partit tots dos arriben patint molt, durant tota la lliga, per sortir de la zona mes baixa de la taula. Ara mateix els de Viladecans estan a un pas de ser els últims i necessiten d'un parell de victòries per sortir del descens. Cosa que no aconsegueixen des de fa un mes. El Sants ha de continuar lluitant per no acabar en zona de descens un cop passin aquestes quatre jornades. El problema es que tres d'elles son fora de casa, aquesta es la primera, on només ha aconseguit una victòria.

Hemeroteca
(1) Sants-Viladecans 2-1 El mundo deportivo (pàg. 30) (04/12/2023)
(2) Viladecans-Sants 0-1 El mundo deportivo (pàg. 36) (03/03/2008)
(3) Sants-Viladecans 1-2 El mundo deportivo (pàg. 35) (07/05/2018)

Comentaris

Entrades populars