C.E. Europa B - U.E. Sants

C.E. Europa B - U.E. Sants
El partit
C.E. Europa B, 2 - U.E. Sants, 0

Lliga Elit (Jornada 30 - Temporada 2023/2024)
Data: 18/05/2024 16:00
Lloc: Camp Municipal de Futbol del Nou Sardenya. Carrer de les Camèlies, 42B (Barcelona).
Col.legiats: Enric Montero Casado. Sergio Sánchez Pin i Héctor Giner González.
C.E. Europa B
U.E. Sants
Les dades

C.E. Europa B: Martí; Dani, Nil (Sergi), Marc Jurado, Bezis; Marc Anglès, Celma (Cardelús), Julen (Aimam); Buba, Haitam (Aoi) i Jandro.
Suplents: Sicu, Cordero, Ibar, Samsó i Basart.
Técnics: Jonathan Ruiz.

Canvis:
Entra Aimam per Julen (min. 61).
Entra Aoi per Haitam (min. 61).
Entra Sergi per Nil (min. 61).
Entra Cardelús per Celma (min. 70).
Sancions:
TG: Marc Anglès (min. 59), Buba (min. 62), Celma (min. 66), Jonathan Ruiz (min. 67).


U.E. Sants: Íker Camacho; Paul Oulai, Álex Ruiz, Javi Boza (Óscar Fernández); Sergio Peña, Cristian Poyatos (Munt), Cura, Jon Luna (Zaid), Borja Montejo (Dani Lucea); Eloi Pozuelo i Caresia (Alejandro Avilés).
Suplents: Pala i Sergio Paz.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Sancionats: Albert.

Canvis:
Entra Dani Lucea per Borja Montejo (min. 61).
Entra Alejandro Avilés per Caresia (min. 72).
Entra Óscar Fernández per Javi Boza (min. 77).
Entra Zaid per Jon Luna (min. 77).
Entra Munt per Cristian Poyatos (min. 89).
Sancions:
TG: Paul Oulai (min. 36), Borja Montejo (min. 55).


Gols:
1-0 Aimam (min. 73).
2-0 Buba (min. 88).


Crònica:

Última jornada i una nova derrota que certifica el descens directe a Primera Catalana. El Sants no ha pogut vencé al campió, de fet ha fallat un penal amb el marcador empatat a zero. Tot i que encara que hagués guanyat, simplement hagues ocupat la posició pendent dels descensos directes, ja que per contra dels santsencs els del Can Vidalet han fet la seva feina i han guanyat. El Santboià tenia poques opcions però aquestes passaven per fer millor resultat que els blanc-i-verds, i ho han fet amb un empat, tot i que s'han fet un gol en pròpia porta.
Amb aquest descens confirmem el segon descens consecutiu en dos temporades i simplement desitjo que sigui per tornar amb força en un parell de temporades. Els que saben de futbol dins del club suposo que trobaran els remeis per no repetir mals començament de lliga, per millorar la efectivitat de cara a porteria i per no fallar en els moment importants.
Finalment una mica de números. 8 partits guanyats, 9 empatats i 13 perduts. Mentre que a casa hem guanyat 7 partits, empatat 2 i perdut 6, fora només hem guanyat 1 partit perdent i empatant 7.  Hem perdut o el partit d'anada o el de tornada, amb la majoria d'equips, i amb l'Horta i l'Europa B, tots dos. 28 gols a favor i 40 en contra. 20 dels gols a favor son a casa, la millor marca en anys, i 8 només fora, de les pitjors dels últims anys. Qui ha jugat mes minuts ha estat el capità Cura. Mentre que el que ha estat en tots els partits ha estat en Segio Peña. El nostre pichichi ha estat eloi Pozuelo amb 6 gols dels 28 que hem marcat. I el nostre porter de referencia ha estat en Iker Camacho que ha encaixat 31 gols dels 40 jugant 25 dels 30 partits. Com a curiositat el nostre "destraler" ha estat en Jon Luna, que poc defensiva es la seva feina.
Esperem que aquests nois amb alguns bons reforços siguin la base de l'equip que faci que tothom vulgui tornar a veure jugar a la Gloriosa.

Comentaris

Entrades populars