Final amb triomf per tancar un any històric

La informació ha estat extreta de ceeuropa.cat


Final amb triomf per tancar un any històric

18 Maig 2024 Redacció Cròniques Filial Masculí Lliga



Victòria al derbi contra el Sants (2-0) per tancar una estrena de la Lliga Elit històrica on el Filial de l'Europa ha assolit el títol i l'ascens de categoria a Tercera RFEF.
Lliga · Jornada 30 · 18/05/24 · Estadi Nou Sardenya · 16 hores

EUROPA
2 - 0 SANTS


Punt i final a una temporada 2023/2024 que serà històricament recordada a Gràcia per l'històric ascens (i títol) del Filial a lliga estatal per primera vegada a la història. El derbi, però, ha estat dramàtic des de l'altre cantó, on el Sants ha certificat el seu descens a Primera Catalana.

Després d'un primer temps un xic fluix, totes les emocions s'han reservat per a la segona part. El Sants podria haver canviat el signe del partit gràcies a un penal que Martí ha aturat de forma providencial. Els graciencs han posat fil a l'agulla després amb gol d'Aiman i Buba ha sentenciat el matx al minut 89 amb el 2-0.

Amb aquest resultat s'acaba una lliga de somni per a un Filial que la temporada vinent lluitarà contra els equips més il·lustres del futbol català a la primera de les categories ja de caire estatal on, fins fa no res i just l'any passat, estava el Primer Equip.


La fitxa tècnica del partit

EUROPA: Martí, Bezis, Dani, Marc, Nil (Sergi, 61'), Celma (Cardelús, 70'), Jandro, Marc Anglès, Haitam (Aoi, 61'), Julen (Aiman, 61') i Buba.

SANTS: Iker, Javier (Óscar, 77'), David, Àlex, Borja (Daniel, 61'), Cristian (Carlos, 89'), Jon (Zaid, 77'), Pau (Alejandro, 72'), Siaba, Sergio i Eloi.

ÀRBITRE: Enric Montero Casado (Barcelona), assistit per Sergio Sánchez Pin i Héctor Giner González (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Marc Anglès, Buba, Celma i el tècnic Jonathan Ruiz (Europa) i a Saiaba i Borja (Sants).

GOLS: 1-0 (Aiman, 73'); 2-0 (Buba, 89').


Incidències

Lliga Elit.

Darrer partit de la temporada.

Comentaris

Entrades populars