Sants - Guineueta

U.E. Sants - E.E. Guineueta
El partit
U.E. Sants
E.E. Guineueta
Lliga Elit (Jornada 29 - Temporada 2023/2024) - 11/05/2024 16:00
El proper dia 11 de maig a les 16:00, en horari unificat, l'U.E. Sants disputarà la vint-i-vuitena jornada de la Lliga Elit, jugant contra l'E.E. Guineueta. El partit es disputarà a l'Energia, i serà dirigit pel col·legiat Álvaro Sánchez Egea, del col·legi de Barcelona1 assistit per Martí Davesa Pérez, i ....., tots dos del col·legi de Girona.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col·legiats
Arbitre principal: Álvaro Sánchez Egea
Arbitre Assistent 1: Martí Davesa Pérez
Arbitre Assistent 2: Guillem Blanch Padrosa
Ni Álvaro Sánchez Egea, ni Martí Davesa Pérez mai ha arbitrat els santsencs.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

En la vint-i-vuitena jornada va arribar una nova derrota, de nou en la part final, després de haver aguantat un empat a 1 gol fins aquell moment. Però ara ja tot això es igual. Queden dos jornades i unes poques opcions de no quedar en zona de descens directe, o compensat, i unes minses opcions de salvar-se. Si el Sants puntua en tots dos partits o en guanya un, te força possibilitats de quedar fora del descens directe, però segurament acabarà baixant per algun descens compensat. Per estar salvat necessita guanyar tots dos parits, que el Can Vidalet no en faci mes d'un punt entre els dos partits, i una carambola complicada de resultats entre Santboià, Lloret i Palamós. Aquestes son les opcions:.

-Si el Can Vidalet aconsegueix, o dos empats o una victòria, facin el que facin els demès el Sants quedarà o en descens directe o en zona de possibles descensos compensats.
-Si el Sants fa els 6 de 6 punts possibles, i el Can Vidalet no en fa mes de 1 punt (ha de perdre un i no guanyar l'altre) i el Santboià no en fa mes de 4 punts (ha de perdre un dels dos) i Lloret o Palamós fan 0 punts de 6 (perden tots dos partits) el Sants està salvat. Si qualsevol d'aquestes combinacions no es compleix, el Sants quedarà en zona de possibles descensos compensats.

-Si el Sants fa 4 de 6 punts possibles, i el Can Vidalet els perd tots dos partits i el Santboià no en guanya cap (dos empats, dos derrotes o un empat i una derrota), el Sants quedarà fora del descens directe però en zona de possibles descensos compensats.

-Si el Sants fa 3 de 6 punts possibles, i el Santboià no en fa mes de 1 punt (dos derrotes, una derrota i un empat) el Sants es salva del descens directe però quedarà en zona de possibles descensos compensats, si el Santboià en fa dos o mes punts (dos empats o una victòria) ens quedarem en zona de descens directe.

-Si el Sants fa 2 de 6 punts possibles, i el Santboià perd tots dos partits i el Granollers no en fa 4 o mes punts (una victòria i un empat, dos victòries) quedarem en zona de possibles descensos compensats, sinó en descens directe.

-Si el Sants fa 1 o cap punt de 6 possibles, te plaça de descens directe.

Resumint ràpidament, el Sants ha de guanyar els dos partits que li queden a la lliga i esperar les caramboles en la resta de resultats. El problema ve en que hem perdut 3 dels últims 5 partits, que només hem guanyat un partit fora de casa, i que en aquest cas serà a l'última jornada, a casa de campió, que voldrà acomiadar-se com toca de la seva gent. I aquesta jornada jugarem a casa, contra un dels implicats, la Guineueta, que encara que les seves oportunitats per salvar-se son remotes, també ha de guanyar tots dos partits per tindre una possibilitat. s'ha de tenir clar que qualsevol ensopegada nostre, ens costarà o ocupar plaça de descens directe o una afectada per descensos compensats, ja que des de 2à Federació, a 3à Federació, poden arrossegar fins a dos equips mes a la Lliga Elit i per tant provocarà que a part de les quatre places de descens directe, també baixin les dos anteriors.
Un cop passi tot algú haurà de mirar perquè un equip com el Sants, des de la maleïda pandèmia, no ha sigut capaç en cap de les lligues disputades guanyar mes de deu partits, gairebé ni un terç dels partits jugats.
Totes dos jornades que restan es jugaran en horari unificat en dissabte, el 11/5 a les 16h i el 18/5 a les 16 h. Jornades en les que equips com l'Europa B, ja campió, o el Viladecans, ja equip de Primera Catalana, no es juguen res mentre a la resta ens hi va la vida.

Vam marcar un gol mes, el cinquè de l'Eloi Pozuelo:
5 gol: Eloi Pozuelo.
3 gol: Sergio Peña i Alejandro Avilés.
2 gol: Martí, Jon Luna, Àlex Ruiz i Óscar Fernández.
1 gol: Adri Prado, Dani Lucea, Cura, Zaid, Albert Ruiz, Cristian Poyatos i Caresia.

L'Iker va encaixar dos gols mes:
Iker Camacho, 29 gols en 24 partits (1 gol cada 74 minuts)
Pau Llasera, 9 gols en 5 partits (1 gol cada 50 minuts)

Van expulsar a l'Adri Prado, ara sembla que anem a expulsió per jornada, amb la primera vermella directa de la temporada i que le costarà la sanció de dos partits (Art. 338f). Així que per ell ja ha acabat la temporada. També van veure tarja Poyatos, Caresia, Jon Luna i Borja Montejo que es perd aquest partit per acomulació de targetes (Art. 334).:
9 targes grogues: Jon Luna.
7 targes grogues: Dani Lucea.
6 targes grogues: Àlex Ruiz i Borja Montejo.
5 targes grogues: Albert, Cura i Alejandro Avilés.
4 targes grogues: Paul, Prado i Javi Boza.
3 targes grogues: Sergio Peña i Borja López (entrenador).
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Sergio Fernández (segon entrenador), Iker Camacho i Caresia.
1 targeta groga: Álex Jiménez (Ajudant), Pau Llasera i Óscar Fernández.
1 targeta vermella: Prado.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Escola Esportiva Guineueta
E.E. Guineueta
E.E. Guineueta

Al 1961 al barri de la Guineueta es va fundar la Agrupación Deportiva Guineueta i tres anys mes tard, també al barri, es funda la Sociedad Recreativa Atlético Guineueta. Així va començar una rivalitat entre tots dos equips fins que al juny de 1974, al finalitzar la temporada 1973/1974, totes dues entitats van acordar unir-se sota el nom de Unión Deportiva Guineueta. Al barri també existia el Patronato de Escuelas Cívico Deportivas, dedicada a la formació del futbol base, que al juny de 1993 es va fusionar creant l'actual Escola Esportiva Guineueta. Combinant per una banda l'equip de futbol i per l'altre l'educació esportiva dels nens del barri.
La Guineueta ho te encara mes fotut que nosaltres per aconseguir salvar-se, i si li surt be caurà en zona de possible descens directe, de fet si el Sants hagués guanyat la jornada passada ara serien Viladecans i Guineueta els equips que ja serien oficialment de Primera Catalana, i no es jugarien res en aquest partit. En el partit de la primera volta vam acabar en empat a resultat que seria dolent per tots dos equips (1). No ens vindria gens malament el 6 a 2 de l'any 2013 (2) o el 4 a 1 de l'any 1986 (3), clar que per això fan falta mes Medinas, Rosendos, Chupes i Barberas. Ens juguem el ser-hi la temporada vinent a la Lliga Elit o tindre el segon descens consecutiu, en dos jornades. Esperem que siguin dos victòries i després ja veurem on juguem la temporada vinent.

Hemeroteca
(3) Sants 4 - Guineueta 1 El mundo deportivo (pàg. 39) (12/05/1986)

Comentaris

Entrades populars