U.E. Sants - E.E. Guineueta

U.E. Sants - E.E. Guineueta
El partit
U.E. Sants, 2 - E.E. Guineueta, 0

Lliga Elit (Jornada 29 - Temporada 2023/2024)
Data: 11/05/2024 16:00
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Álvaro Sánchez Egea. Martí Davesa Pérez i Gerard Gómez González.
U.E. Sants
E.E. Guineueta
Les dades

U.E. Sants: Íker Camacho; Paul Oulai (Dani Lucea), Sergio Peña, Álex Ruiz (Llasera), Javi Boza; Cristian Poyatos, Cura, Albert; Alejandro Avilés (Sergio Paz), Eloi Pozuelo i Óscar Fernández (Jon Luna); Munt.
Suplents: Caresia, Oriol Badia i Munt.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Sancionats: Borja Montejo i Prado.

Canvis:
Entra Jon Luna per Óscar Fernández (min. 45).
Entra Llasera per Álex Ruiz (min. 59).
Entra Sergio Paz per Alejandro Avilés (min. 81).
Entra Dani Lucea per Paul Oulai (min. 91).
Sancions:
TG: Albert (min. 30), Eloi Pozuelo (min. 87).


E.E. Guineueta: Royner Zambrano; Ayllón (Carmona), Ferran (11'), Ménez, Stelios Orgianos; Maha Tunkara (Álex Sánchez), Mamorou (Hagi), Cabrera (Javier); Alex, Hugo Romero (Llubera) i Óscar.
Suplents: Raúl López.
Técnics: José Luis Duque.

Canvis:
Entra Javier per Cabrera (min. 51).
Entra Llubera per Hugo Romero (min. 64).
Entra Carmona per Ayllón (min. 84).
Entra Álex Sánchez per Maha Tunkara (min. 84).
Entra Hagi per Mamorou (min. 84).
Sancions:
TG: Ferran (min. 6), Carmona (min. 12), Alex (min. 71), Ménez (min. 89).
TV: Ferran (min. 11), José Luis Duque (min. 89).


Gols:
1-0 Albert (min. 49).
2-0 Eloi Pozuelo (min. 87).


Crònica:

Una nova victòria dels blanc-i-verds, vuitena de la temporada i que li dona una petita esperança per no baixar a Primera Catalana i certifica el descens dels de la Guineueta.
La Guineueta necessitava guanyar els dos partits que restaven i esperar una carambola, però això no s'ha vist en el camp. En 6 minuts Ferran havia vist la primera tarja groga, i en el 11 li ensenyaven la vermella directa, per una falta sent l'últim defensa quan l'Eloi marxava cap a porteria. Potser massa rigorosa la vermella, però hagués estat la segona groga. Pocs minuts abans un remat de la Guineueta havia acabat al fons de la xarxa però amb falta prèvia, aquí ja van començar les protestes dels grocs, que es van augmentar amb l'expulsió. Que en la segona part van provocar que l'arbitre aturés el partit perquè els afeccionats de la Guineueta no deixaven fer la seva feina al seu auxiliar. Cap al final del partit tothom ho protestava tot i van acabar amb l'entrenador i diversos ajudants expulsats. A tot això el partit es va aturar un parell de vegades per pauses de hidratació i alguna lesió. Tot plegat poc temps de joc efectiu.
En quant al futbol els de la Guineueta mai van donar de que preocupar-se a l'Iker. Per la seva banda els santsencs, en cap moment van fer notar que van jugar vuitanta minuts llargs amb un mes. El primer xut amb perill va arribar al final de la primera part, amb un xut dins de l'àrea a la mitja volta que va picar en el pal. La segona part va començar amb un parell de corners consecutius, el primer amb un intent de gol olímpic de Jon Luna i el segon va acabar amb un fort xut de l'Albert Ruiz aconseguint el primer gol. El Sants va començar a tindre oportunitats però amb poc encert. Cap a les acaballes va arribar el segon gol, que explica el que es l'atac santsenc aquesta temporada. Amb superioritat de davanters, vam necessitar de fins a tres xuts per acabar ficant la pilota dins de la porteria.
La victòria es important i es el que es tenia que fer, però la salvació es complicada. En aquesta jornada el Palamós va guanyar, Lloret, Can Vidalet i Santboià van empatar i Granollers va perdre, per tant per salvar-nos la jornada vinent, l'última del campionat, hem de guanyar a l'Europa B i el Viladecans ha de guanyar al Can Vidalet. El Sants ha de guanyar tot i que només ho ha fet un cop aquesta temporada fora de casa, i a que es el partit de comiat de la seva afició del campió. I que es l'Europa i nosaltres el Sants. Per la seva banda el Can Vidalet com a mínim ha d'empatar si no vol ocupar la plaça de descens compensat, que ara mateix ocupa el Sants, i juga contra el Viladecans que es equip de Primera Catalana des de la jornada passada i no guanya un partits des de mitjans de març i en total ha guanyat quatre en tota la temporada.
Es molt complicat però tot passa per guanyar i esperar a veure que pasa.

Comentaris

Entrades populars