U.E. Valls - U.E. Sants

U.E. Valls - U.E. Sants
El partit
U.E. Valls, 2 - U.E. Sants, 1

Lliga Elit (Jornada 28 - Temporada 2023/2024)
Data: 05/05/2024 16:30
Lloc: Camp de Futbol IEM Vilar. c/ Prat de la Riva, 15 (Valls).
Col.legiats: Vicente Alexand Muñiz Baquero. Carlos Cumplido López i Guillem Blanch Padrosa.
U.E. Valls
U.E. Sants
Les dades

U.E. Valls: José; Miró, Dídac Becerra, Riki; Sergi Gómez (Fabra), Palau, Joel Coch; Alberto Rabassó, Vega, Soldevilla (Rooney) i Folch (Álex Zurita).
Suplents: Nil Durán, Héctor, Eze, Gerard i Gerard Batista.
Técnics: Manel Cazorla.

Canvis:
Entra Fabra per Sergi Gómez (min. 74).
Entra Rooney per Soldevilla (min. 83).
Entra Álex Zurita per Folch (min. 90).
Sancions:
TG: Fabra (min. 92).


U.E. Sants: Íker Camacho; Cura, Albert, Prado (95'), Álex Ruiz; Óscar Fernández (Jon Luna), Cristian Poyatos (Oriol Badia), Sergio Peña, Eloi Pozuelo (Munt); Borja Montejo (Paul Oulai) i Alejandro Avilés (Caresia).
Suplents: Llasera, Adrián González i Sergio Paz.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Sancionats: Dani Lucea i Javi Boza.

Canvis:
Entra Paul Oulai per Borja Montejo (min. 45).
Entra Jon Luna per Óscar Fernández (min. 65).
Entra Caresia per Alejandro Avilés (min. 65).
Entra Munt per Eloi Pozuelo (min. 81).
Entra Oriol Badia per Cristian Poyatos (min. 81).
Sancions:
TG: Borja Montejo (min. 33), Cristian Poyatos (min. 62), Jon Luna (min. 77), Caresia (min. 93).
TV: Prado (min. 95).


Gols:
1-0 Palau (min. 15).
1-1 Eloi Pozuelo (min. 27).
2-1 Folch (min. 87).


Crònica:

Nova derrota, justa o injusta es lo de menys, que ens col·loca virtualment a Primera Catalana. Si es per números l'únic equip que després d'aquesta jornada 28 te una plaça assegurada a Primera Catalana es el Viladecans, que ha perdut. Te 25 punts, queden 6 per jugar, i el primer equip fora del descens directe es el Santboià amb 32. La Guineueta ha guanyat, després de sis partits seguits perdent, i ho ha fet contra el segon. Per poder salvar-se del descens directe ha de guanyar els dos partits que li resta i que el Santboià perdi els seus, a la que sumi només un punt la Guineueta tindrà plaça a Primera Catalana. El Granollers ha perdut, i necessita guanyar els dos partits que li queden i esperar mals resultats de Sants, Santboià i Can Vidalet. El Sants necessita 3 punts per sortir del descens, i que el Santboià no en guanyi cap, però així quedarà en la zona d'afectats pels possibles descensos compensats. I per avançar alguna posició mes necessita guanyar els dos partits, un a casa contra la Guineueta i l'ultima a fora, on només ha guanyat un, contra el campió, i esperar que Santboià, Can Vidalet, Palamós i Lloret no facin mes d'un punt en les dos jornades que resten. Santboià necessita guanyar tots dos partits per no caure en el descens directe. Can Vidalet potser en te prou treien només dos dels sis punts. I Palamós i Lloret amb un punt estarien salvats. Tant Sants, Santboià, Can Vidalet, Palamós i Lloret, farien be en aconseguir els sis punts per evitar la zona dels descensos compensats, ja que Manresa i Cerdanyola, baixen a Tercera.
Per tant sabent que el Sants ha fallat en tots els moments importants contra els rivals directes en aquestes últimes jornades, com per exemple Palamós o Viladecans, i que es incapaç de guanyar fora de casa, tot fa pensar que serà incapaç de treure els sis de sis punts necessaris per tindre una mínima oportunitat per no quedar o en zona de descens directe o compensat.
Només poden guanyar els dos partits que queden i creuar els dits per no tindre un segon descens consecutiu. El primer pas, la propera joranda, a casa, contra un rival directe, la Guineueta.



Comentaris

Entrades populars