Igualada - Sants

U.E. Sants-C.E. Europa
El partit
C.F. Igualada
U.E. Sants
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 2 - Temporada 2024/2025) - 29/09/2024 18:00
El proper dia 29 de setembre a les 18:00, la U.E. Sants disputarà el segon partit de la Temporada 2024/2025 a Primera catalana, grup 2, jugant contra el C.F. Igualada. El partit es disputarà al Complex Esportiu Les Comes. Serà dirigit per Alberto Puscasu, assistit per Ramón Jové Pociello i Adrià Consuegra Cervós, tots tres del col·legi de Lleida.
Lloc del partit
Complex Esportiu Les Comes
c/ de les Guixeres, 10 (Igualada)

Camps de futbol en un mapa més gran
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

El primer partit, a la nova categoria i amb tots els canvis, va tornar a deixar un regust de deja vú de les últimes dues temporades. Si es cert que sobre el camp se'ls va veure una mica descoordinats, segurament per estar a l'inici de la temporada, però apunten bones maneres i un altre estil de joc.
Està clar que un partit tampoc es res significatiu, però encarem la segona jornada sabent que només hi ha un equip pitjor que nosaltres, l'Artesa de Segre, mentre que el Martinenc es el lider gracies al seu 4 a 0.
No vam marcar cap gol, per tant l'apartat de golejadors encara està desert.

Per un altre banda Roy Zambrano va ser el porter titular i va encaixar els dos primers gols de la temporada:
Roy Zambrano, 2 gols en 1 partits (1 gol cada 45 minuts)

Si hem encetat l'apartat de les targetes, amb dos grogues, però s'ha de destacar que la de Guillem Viñas va ser per sortir al camp, en un canvi, quan l'arbitre no li havia donat permís. Estaria be estalviar-se aquestes tonteries.:
1 targeta groga: Guillem Viñas i Denys Cherednychenko.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Club de Futbol Igualada
C.F. Igualada
C.F. Igualada

Per una banda al 1911 neix a Igualada l'Igualada Football Club, que al 1912 passarà a ser el Centre d'Esports Igualada i que es convertiria en l'Ateneu Igualadí SF a partir de 1920. Per un altre banda al 1926 els estudiants de l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera creen un club de futbol i recuperen el nom d'Igualada Futbol Club. Durant la Guerra Civil tots dos clubs desapareixen. Al 1939 es reprèn l'activitat futbolística a l'Ateneu i l'equip pren el nom de C.F. Igualada de Educación y Descanso, que el 1944 el canviarà per l'actual C.F. Igualada. Al inscriure's a la federació s'uneixen amb la Penya Goya, i l'equip resultant agafa el nom de C.F. Igualada i els colors blau i blanc de la Penya Goya. La temporada 1946/1947 es va convertir en el primer equip català en dur el dorsal a la samarreta. Fins el 21 d'agost del 1986 van disputar els seus partits al camp del Xipreret i des de llavors ho fan a Les Comes.
No va ser fins la temporada que van posar-se números a la samarreta que no es van enfrontar santsencs i igualadins, amb victòria del Sants 0 a 1 en l'antic camp. Des de llavors s'han trobat una cinquantena de vegades, l'última al maig del 2021 (2), on els Sants van guanyar per 4 a 1, amb dos gols de Favio i un de Guillermo i un altre de Batalla. L'ultim partit a Igualada l'havíem jugat un mes abans amb victòria igualadenca per 2 a 1 (1). Gol de Guillermo.
Els Igualadins repeteixen categoria on la temporada passada van quedar a mitja taula, mentre que per nosaltres es una nova categoria després de dos decensos. Tots dos vam perdre a la primera jornada encaixant dos gols, amb la diferencia que els de Igualada van marcar un gol. De moment sembla que les forces estan igualades a l'inici de temporada, però els santsencs necessitem victòries per tornar a tindre il·lusions.

Comentaris

Entrades populars