Sants - Europa

U.E. Sants-C.E. Europa
El partit
U.E. Sants
C.E. Europa
Pretemporada (Amistós) - 10/09/2024 20:30
El proper dia 10 de setembre a les 20:30, la U.E. Sants disputarà el setè partit de la pretemporada, jugant contra el C.E. Eruopa. El partit es disputarà a La bàscula. El partit serà diriguit per Marcel Pagés Tico, assistit per Adrián Enrriquez Serra i Gaspar Bermúdez Mesa.
Lloc del partit
Complex esportiu La bàscula
Carrer del Foc, 13 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Setè partit d'aquesta pretemporada, últim previst a casa abans de començar la lliga el cap de setmana del 21 i 22.
El partit del passat 8 de setembre va acabar amb golejada blanc-i-verda davant del Cornellà B. Van marcar Óscar Fernández, Oriol Badia de penal i les noves incorcoracions Íker Merino i Iverson Guante. Que fan tres victòries i tres derrotes, dos d'elles en el triangular dels Històrics.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Club Esportiu Europa
Club Esportiu Europa
Club Esportiu Europa

El 5 de juny de 1907 el Provençal i el Madrid de Barcelona van decidir ajuntar-se i naixia al barri barceloní de Gracia el C.E. Europa. Com a curiositat van aprofitar la dissolució del F.C. Europa per aprofitar el nom per fer l'ingrés i els va sortir mes econòmic. En la dècada dels anys 20, ara en fa 100 anys, va sorprendre a tota Espanya guanyant el campionat de Catalunya el que el va dur a poder jugar la Copa del Rei. Així va formar part dels nou equips que van formar la lliga espanyola, entre els que hi havien tres catalans, L'Europa, el F.C. Barcelona i el R.C.D. Español. A Primera va jugar del 1928 al 1932, després de la Guerra Civil van començar els problemes al club però en la dècada dels 60, del 1963 al 1968 va estar jugant a Segona Divisió. A partir de llavors la majoria de vegades ha jugat a Tercera, amb algun pas per categoria Regional i un parell de cops a segona B. Donai igual en quines categoria i en quines circunstancies es doni un Sants - Europa sempre es un partit especial. L'últim que va ser contra l'Europa B, es el que va marcar el descens de categoria, ara fa uns quatre mesos (1)

web: ceeuropa.cat
twitter: @CEEuropa
wikipedia: es.wikipedia.org
Hemeroteca
(1) El Sants cae derrotado y pierde la categoría El mundo deportivo (pàg. 26) (19/05/2024)

Comentaris

Entrades populars