Parc - Sants

U.D. Parc - U.E. Sants
El partit
U.D. Parc
U.E. Sants
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 4 - Temporada 2024/2025) - 13/10/2024 12:00
El proper dia 13 d'octubre a les 12:00, la U.E. Sants disputarà el quart partit de la Temporada 2024/2025 a Primera catalana, grup 2, jugant contra l'U.D. Parc. El partit es disputarà al Complex Esportiu Municipal Fort Pienc, Barcelona. Serà dirigit per Juan Antonio Ayora González, assistit per Oussama El Ouera El Haddadi i Adrián Enriquez Serra, tots tres del col·legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Complex Esportiu Municipal Fort Pienc
Carrer de la Marina, 111-115 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

La tercera jornada va acabar amb la tercera derrota consecutiva i el tercer partit sense marcar cap gol. No es la pitjor ratxa santsenca, però es d'aquelles coses que no s'han de repetir. Les últimes vegades les temporades 1996/1997 i 2003/2004, amb la diferencia que en aquestes van ser dos derrotes i un empat. Com a dada curiosa, en totes dues temporades van descendir. Temporades que haguem començat perdent en les tres primeres jornades, hi ha alguna mes, set per ser exactes. Però això només son número i si hem de fer cas els que en saben, diuen que només ha estat conjuntural, perquè ens han tocat tres equips que es disputaran pujar a final de temporada, desitjo que així sigui.
Mentre nosaltres ens entestem en lo nostre Gimnàstic Manresa i Júpiter ja marquen distancies sent els dos únics equips que ho han guanyat tot. Júpiter es segon perquè te un gol mes en contra. I amb ells hi han dos equips imbatuts mes, el Balaguer que es tercer amb dos victòries i un empat i el Turó Peira, onzè amb tres empats. I el Balaguer com l'únic equip que encara no ha encaixat un gol. En la part contraria Artesa de Segre i Sants amb tres derrotes, amb vuit gols en contra i cap a favor.
Tres partits sense marcar cap gol, per tant l'apartat de golejadors encara està desert.

Per un altre banda Roy Zambrano va encaixar tres gols mes:
Roy Zambrano, 8 gols en 3 partits (1 gol cada 34 minuts)

En l'apartat de les targes hem afegit dos mes, la segona a Fabregat i la primera de Dani Martínez. Amb menció especial de un altre tarja groga regalada al llançar des de la banqueta una pilota al camp quan l'arbitre no l'havia demanat:
2 targetes grogues: Fabregat.
1 targeta groga: Guillem Viñas, Denys Cherednychenko, Dani Lucea i Cura i Dani Martínez.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Unió Deportiva Parc
U.D. Parc
U.D. Parc

El club fundat al 1978 al barri de Fort Pienc de Barcelona. Tot i ser dos equips de la mateixa ciutat, en els gairebé cinquanta anys de coexistència, mai han disputat cap partit.
En el que portem de temporada l'única diferencia entre tots dos equips es que els del Parc han empatat un partit, el que van jugar a casa, i han marcat tres gols. Es un partit ideal per sumar tres punts.

Comentaris

Entrades populars