Sants-Racing Vallbona

U.E. Sants-Racing Vallbona C.F.
El partit
U.E. Sants
Racing Vallbona C.F.
Primera Catalana Grup 2 (Jornada 5 - Temporada 2024/2025) - 19/10/2024 17:30
El proper dia 19 d'octubre a les 17:30, la U.E. Sants disputarà el cinquè partit de la Temporada 2024/2025 a Primera catalana, grup 2, jugant contra el Racing Vallbona C.F.. El partit es disputarà a La báscula. Serà dirigit per Francisco José Rivera Bravo, assistit per Víctor Ortiz-Villajos Martín i César Cardenas Rodríguez, tots tres del col·legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Complex esportiu La bàscula
Carrer del Foc, 13 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

La quarta jornada va portar el primer punt i el primer i únic gol pel moment. Igualant els demèrits de la temporada 1975/1976 i millorant amb un punt l'inici de la 2020/2021, que no cal recordar que no van ser temporades per tirar-hi coets. Tot i el que demostrem en el camp, els santsencs van presentar un recurs per alineació indeguda el partit de d'Igualada i ens han donat la victòria per 0 a 3. Així que tenim quatre punts amb només un empat i sortim del fons de la taula. Tant Shubert Lozano com Íker Bayo van tindre els primers minuts de la temporada, però tot i no jugar destaca la tornada de Àxel Subias.
El Júpiter es l'únic equip que conta els partits per victòries i la resta no hi ha ningú que no hagi perdut un partit, el que demostra la molta igualtat. I els que encara no han aconseguit guanyar ni un sol partit partit son el Sants, Turó de la Peira, Parc i Natació Terrassa.

Ja hem marcat el primer gol, obra de Maxi Pellejero.
1 gol: Maxi Pellejero.

Sota pals va debutar aquesta temporada Íker Bayo i es va endur el seu primer gol:
Roy Zambrano, 8 gols en 3 partits (1 gol cada 34 minuts). Íker Bayo, 1 gol en 1 partit (1 gol cada 90 minuts)

En l'apartat de les targes hem afegit una per Íker Merino:
2 targetes grogues: Fabregat.
1 targeta groga: Guillem Viñas, Denys Cherednychenko, Dani Lucea, Cura, Dani Martínez i Íker merino.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Racing Vallbona C.F.
Racing Vallbona C.F.
Racing Vallbona C.F.

El club fundat al 1965 al barri de Vallbona a Nou Barris, Barcelona. Tot i ser dos equips de la mateixa ciutat, en els gairebé seixanta anys de coexistència, el primer partit entre tots dos equips el van disputar el mes passat, com part de la pretemporada.
El Racing duu dos partits guanyats, un empat i una derrota, amb cinc gols a favor i els mateixos en contra, ocupant la cinquena posició. Simplement esperem que el canvi de xip i que ens enduem la primera victòria.

Comentaris

Entrades populars