U.E. Sants - C.E. Júpiter

U.E. Sants-C.E. Europa
El partit
U.E. Sants, 0 - C.E. Júpiter, 3

Primera Catalana Grup 2 (Jornada 3 - Temporada 2024/2025)
Data: 05/10/2024 17:00
Lloc: Complex esportiu La bàscula. Carrer del Foc, 13 (Barcelona).
Col.legiats: Germán Navarro Gómez. Aida Monago Del Río i Gerard Romero Martínez.
U.E. Sants
C.E. Júpiter
Les dades

U.E. Sants: Roy Zambrano; Guillem Viñas, Cura, Dani Lucea, Fabregat (Dani Martínez); Mamadou Sidibe (Adrián Domínguez), Óscar Fernández (Ángel Carrascosa), Bambo; Íker Merino (Pujadas), Maxi Pellejero i Álex Ralo (Oriol Badia).
Suplents: José Blanco, Íker Bayo, Junior Trinidad i Denys Cherednychenko.
Técnics: Juan Carlos Morales i Francisco Ortiz.

Canvis:
Entra Ángel Carrascosa per Óscar Fernández (min. 63).
Entra Oriol Badia per Álex Ralo (min. 63).
Entra Adrián Domínguez per Mamadou Sidibe (min. 71).
Entra Dani Martínez per Fabregat (min. 71).
Entra Pujadas per Íker Merino (min. 87).
Sancions:
TG: Fabregat (min. 71), Dani Martínez (min. 89).


C.E. Júpiter: Xavi; Cristian, Peña, Òscar, Ayllón; PatricK (Dani), Barón (Bassols), Iker; Cañete (Llur), Sergi Monsó (De Weerd) i Gurrea (Samaniego).
Suplents: Luca, Hugo i Martí.
Técnics: Juanjo García.

Canvis:
Entra Llur per Cañete (min. 63).
Entra Dani per PatricK (min. 63).
Entra Samaniego per Gurrea (min. 71).
Entra Bassols per Barón (min. 79).
Entra De Weerd per Sergi Monsó (min. 85).
Sancions:


Gols:
0-1 Sergi Monsó (min. 39).
0-2 Iker (min. 55).
0-3 Llur (min. 84).


Crònica:

Dos cents setanta minuts sense fer un gol, i pel que s'ha vist en els dos partits jugats a casa, gairebé sense xutar entre pals. Aquest es el millor, i molt preocupant, resum del partit.

La primera part, tot i no crear perill, no hem jugat malament ni hem passat gaires angunies en defensa. El cop de mala sort ha estat cap al final del primer temps, quan Sergi Monsó ha pogut engaltar una bona voleia dins de l'àrea, marcant el primer gol. Era una errada però podia ser simplement anecdòtic.

A la segona part els santsencs estaven fosos tant física com mentalment, i el Júpiter n'ha fet dos gols mes com en podia haver-ne fet deu. Totes les pilotes dividides, tots els xuts, tots els atacs eren pels gris-grana. En tots els atacs la defensa blanc-i-verda corria cap a porteria i els del Júpiter sempre guanyaven la cursa, la posició o el rebot, sempre hi havia un del Júpiter sol per remata sense oposició. Sort de les parades d'en Roy i de les poques ganes de voler fer mal dels davanters gris-grana. 

Podem dir que estem a l'inici de lliga, podem dir que un xic de la mala sort d'acord. En canvi del que no hi ha per on agafar-ho és la desconnexió metal i física, perquè si posem a Fabregat i potser Cura, en el grup de "veterans" que poden patir mes físicament, no te cap sentit el que els hi passa a la resta. Som els últims, vuit gols en contra, cap gol a favor, cap punt, i la Segona Catalana no sembla cap utopia. Esperem que ens en riguem d'aquest inici al mes de maig.

Comentaris

Entrades populars